Alın size hazır site şablonu...Güle oynaya düzeltin..

Kodla Büyü
Paylaşım için teşekkürler. Ben kullanmam ancak emek harcamışsın koymuşsun. Öğretmenler genel olarak birbirinin kuyusunu kazmaya açığını aramaya meraklı hocam sen aldırış etme. Paylaşımların devam etsin.

ihtaner' Alıntı:

Emretmek haddime düşmemiş sayın hocam ,
Verdiğiniz linkteki siteleri bak gecenin 00:07 si olmuş ancak inceleyebildim.
Dediğim gibi işe benim gibi yeni başlayanlar kodlamaın k sını bilmedikleri için biraz da işin en kolayına kaçarlar( dobra dobra )
Bu yüzden ben de elime geçen ve acemilerin işine yarayabilecek şablonu ekledim..
Bilebilir miydim ;
''yok mu bir tşk '' latifesinin bir bardak suda fırtına koparmaya sebep olacağını..
Valla hocam verdiğiniz linkte hazır şablon bulamadım..
Mavi Rüya 5 ...v.b. şablon bulduysamda index ini kendime göre düzenleyemedim ( bknz. forumdaki : index i düzenlemekte ne var başlığı.)
Diğer şablonlardan bazıları ya asp ile ya da php ile hazırlanmış.
Yeni yeni ayrıntıları öğrenmeye başlayan ben ; fla dosyasını açamazken , intro yu kendi istediğim gibi nasıl düzenleyeceğimi henüz öğrenmemişken benden siteye 4 / 4 lük bir şablon koymamın beklenilmesi haksızlık olsa gerek..
Yine de önerilerin ve ilginden dolayı tşk eder saygılarımı sunarım...

melikalperen23' Alıntı:
UNUTMADAN BU SİTE ;
BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİNİN VE DE FORMATÖR ÖĞRETMENLERİN BİLGİLERİNİ -BECERİLERİNİ-HÜNERLERİNİ GÖSTERDİĞİ bir site. Bense acizane bir sınıf öğretmeniyim ve sizlere ukalalık yapacak kadar da edepsiz biri değilim..
Herkese ve her düşünceye saygılarımı arz ederim...
..
hocam öncelikle EMEĞİNİZE SAĞLIK uğraşmışsınız.

fakat şunu unutmayın ki ALi yazanı değiştirip VELİ olarak yazmakta bir uğraştır.

bizler burada bilgi ve becerilerimizi GÖSTERMEK için değil PAYLAŞMAK için varız. o yüzden yapılan eleştirileri UKALALIK olarak algılamayın

ben burda bir konu açtım ve dedimki ACIMASIZCA eleştirin. eleştirin ki EKSİKLERİMİ GÖREYİM. bunu tek yapan HASARİ hocam oldu. kendisine YORUMLARI için tekrar teşekkür ediyorum. dikkat ederseniz YORUM kelimesi kullanıyorum KÜÇÜKSEMEK, YAGILAMAK yada TENKİT ETMEK değil.

ve bende son zamanlarda yaptığım site eleştirilerinde siteyi elimden geldiğince iyi incelemeye çalışıyorum ve gözüme çarpan eksikleri tek tek sıralıyorum. bunun sonuncunda bir kaç arkadaşımın açtığı paylaşımı sildiğini gördüm. başlangıçta belki bu arkadaşın HEVESİNİ KIRMAK gibi görünsede asıl amacım EKSİKLERİNİN FARKINA VARMASINI SAĞLAMAK. bu yorumları yaparken sadece olumsuz değil olumlu ve benim gözüme hoş gelen taraflarını da vurguluyorum.

tekrar söylüyorum yapılan her iş için bir EMEK harcanmıştır. o yüzden yapanı POHPOHLAMAK yerine EKSİKLERİNİ belirtmek bence daha YARARLI bir inceleme şeklidir...

BaRBaRYaN35' Alıntı:
melikalperen23' Alıntı:
UNUTMADAN BU SİTE ;
BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİNİN VE DE FORMATÖR ÖĞRETMENLERİN BİLGİLERİNİ -BECERİLERİNİ-HÜNERLERİNİ GÖSTERDİĞİ bir site. Bense acizane bir sınıf öğretmeniyim ve sizlere ukalalık yapacak kadar da edepsiz biri değilim..
Herkese ve her düşünceye saygılarımı arz ederim...
..
hocam öncelikle EMEĞİNİZE SAĞLIK uğraşmışsınız.

fakat şunu unutmayın ki ALi yazanı değiştirip VELİ olarak yazmakta bir uğraştır.

bizler burada bilgi ve becerilerimizi GÖSTERMEK için değil PAYLAŞMAK için varız. o yüzden yapılan eleştirileri UKALALIK olarak algılamayın

ben burda bir konu açtım ve dedimki ACIMASIZCA eleştirin. eleştirin ki EKSİKLERİMİ GÖREYİM. bunu tek yapan HASARİ hocam oldu. kendisine YORUMLARI için tekrar teşekkür ediyorum. dikkat ederseniz YORUM kelimesi kullanıyorum KÜÇÜKSEMEK, YAGILAMAK yada TENKİT ETMEK değil.

ve bende son zamanlarda yaptığım site eleştirilerinde siteyi elimden geldiğince iyi incelemeye çalışıyorum ve gözüme çarpan eksikleri tek tek sıralıyorum. bunun sonuncunda bir kaç arkadaşımın açtığı paylaşımı sildiğini gördüm. başlangıçta belki bu arkadaşın HEVESİNİ KIRMAK gibi görünsede asıl amacım EKSİKLERİNİN FARKINA VARMASINI SAĞLAMAK. bu yorumları yaparken sadece olumsuz değil olumlu ve benim gözüme hoş gelen taraflarını da vurguluyorum.

tekrar söylüyorum yapılan her iş için bir EMEK harcanmıştır. o yüzden yapanı POHPOHLAMAK yerine EKSİKLERİNİ belirtmek bence daha YARARLI bir inceleme şeklidir...

tebrik ederim, çok güzel bir açıklama olmuş. haklısınız...

valla ben de boş boş "teşekkür ederim hocam" yazmaya karşıyım.ha yapmadım mı yapmışımdır bilmiyom. bi tıklıyosun başlığa sayfalarca teşekkür. yazılacak bişey varsa yazan yazar zaten. bence forumda her girişin altında teşekkür butonu olsun sayfalar gereksiz dolmasın. duy sesimi moderasyon.

Bu forumda herkes kendini geliştirme fırsatı bulabilmelidir, böyle acımasız eleştirilere devam edersek, insanların emekleriyle alay edersek inanın burada paylaşım yapacak kişi bulamayız.

melikalperen23 arkadaşımıza teşekkür ediyorum. bir sonraki paylaşımını özlemle bekleriz.

cakkoyun' Alıntı:
valla ben de boş boş "teşekkür ederim hocam" yazmaya karşıyım.ha yapmadım mı yapmışımdır bilmiyom. bi tıklıyosun başlığa sayfalarca teşekkür. yazılacak bişey varsa yazan yazar zaten. bence forumda her girişin altında teşekkür butonu olsun sayfalar gereksiz dolmasın. duy sesimi moderasyon.
evet bu şekilde daha iyi olur...

sadece mesajın başlığı bence bukadar tepkiyi çekmiş olmalı ...benim düşüncem tabi...bakmadım sadece yazılanları okudum bu sonuca vardım..mesaj başlığı iddialı olmasa ve teşekkür kaygısı bulunmasaydı bu kadar konuşulmazdı bence...olsun muhabbet oldu diyorum.

herşeye rağmen teşkkür ederiz hocam emek verip paylaşmışsınız siz yapmasanız dahi paylaşmak burada aslolan bence. Biz öğretmenler çok severiz açık aramayı kafanıza takmayın...

Bu başlığı niçin attığımı şu açıklamalardan sonra daha iyi anlayacağınızı umuyorum:
1. Geçen yıl bu zamanlarda bana okulun web sitesini sen hazırlayacaksın denseydi , güler geçerdim bu teklifi yapana.. Fakat sonrasında bir arkadaşın da tavsiyesiyle Hizmet içi eğitim de web tasarım 1. kademe kursuna katıldım. Ne öğrendiysem de ( tasarımla ilgili ) bu kursta öğrendim. Kursun daha ileri ki aşmalarına da 1. dönemden başvurdum..Nasipse 2. dönemde gideceğiz.
YANİ : Ben bilgisayar bölümü mezunu değilim ,
Ben formatör öğretmen de değilim.
Ben kodlamayı da bilmiyorum.
Ben KES - Kopyala - Yapıştır alt yapısı ile yola çıkan bir SINIF öğretmeniyim.
Haa kendini bu alanda yetiştiren - geliştiren sınıf öğretmenleri yok mudur? İlla ki vardır ve onları da gıpta ile izliyorum.
Başlığı atarken de , arz etmeye çalıştığım bilgi ve becerileri göz önünde bulundurarak benim gibi yola yeni çıkanlara bir örnek veya bir teşvik olsun diye böyle bir başlık attım.
Yoksa sitenin müdavimlerine ve ustalarına caka satmak gibi bir amaçla atılmadı o başlık.
Yok mu bir tşk lafına bu kadar isyan edileceğini bilseydim , hiç yazmazdım..
Ama yaşananlar ve yazılanlar bizim milletin nasıl bir haleti ruhiyeye sahip olduğunu da ortaya çıkardı..
Parayla verilmeyen , her zaman rahatlıkla söyleyebileceğimiz bir ifade bu denli acımasızca eleştirilmemeliydi..
Bu şablonu 1054 defa indirenlere , her ne şekilde olursa olsun düşüncesini ifade edenlere hem tşk ediyor hem de Allah'ın Selamı üzerinize olsun diyorum..
Bana yol gösterenlere , eksikliklerimi ifade edenlere , neyi nasıl düzelteceğimi belirtenlere binlerce selam olsun....
Allah'a emanet olun...

ogrtmnnnn' Alıntı:
Ya nasıl bu kadar acımasız olabilirsiniz... BU öğretmenlerden de çok sıkıldım doğrusu... Biri bi hata yapsada yüzüne vurup eleştirsek derdindeler sanki... Tamam fevri davranmış hocamız... Güzel olsun olmasın bişeyler yapmış ve paylaşmak istemiş... Karşılığınıda görmek istediğini söylemiş.... Saat geç bi saatmiş evet ... Ama illa hataya hata yaparak mı karşılık vermek lazım... Herşeyi ben bilirim havalarından ne zaman kurtulacağız biz öğretmenler offffffffffff offfffffffffffffffffff......Buyurun bunuda eleştirin.......
aynen katılıyorum ...
hocam elinize sağlık teşekkkürler paylaşım için ... inanaın o ahkam kesenlerin içinde branşları için yeterlilik öğretmenlikleri için seviye insanlıkları için kalite olmayanlar mevcut...

İyi güzel de konuyu bu hale getiren yine başlığı açan şahıs.

Birkaç defa olan bir olay bu forumda. Sen paylaşımın için en azından bir teşekkür bekleyebilirsin. Ama kimse teşekkür etmek zorunda değil. Bunu anladım diyorsun ama hala uzatıyorsunuz sn. hocam. Yok öğretmen camiası şöyle yok herkes böyle, Genellemeler diz boyu herkes de. Gülelim mi ağlayalım mı?

Nelere takılıp kalıyoruz hayret!

Saygılar

Başlığa yakışır bir teşekkürü hak etmiş arkadaş, AL SANA ! teşekkür. :idea:

BBNET
Geri