N
ihtaner' Alıntı:
..melikalperen23' Alıntı:UNUTMADAN BU SİTE ;
BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİNİN VE DE FORMATÖR ÖĞRETMENLERİN BİLGİLERİNİ -BECERİLERİNİ-HÜNERLERİNİ GÖSTERDİĞİ bir site. Bense acizane bir sınıf öğretmeniyim ve sizlere ukalalık yapacak kadar da edepsiz biri değilim..
Herkese ve her düşünceye saygılarımı arz ederim...
BaRBaRYaN35' Alıntı:..melikalperen23' Alıntı:UNUTMADAN BU SİTE ;
BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİNİN VE DE FORMATÖR ÖĞRETMENLERİN BİLGİLERİNİ -BECERİLERİNİ-HÜNERLERİNİ GÖSTERDİĞİ bir site. Bense acizane bir sınıf öğretmeniyim ve sizlere ukalalık yapacak kadar da edepsiz biri değilim..
Herkese ve her düşünceye saygılarımı arz ederim...
hocam öncelikle EMEĞİNİZE SAĞLIK uğraşmışsınız.
fakat şunu unutmayın ki ALi yazanı değiştirip VELİ olarak yazmakta bir uğraştır.
bizler burada bilgi ve becerilerimizi GÖSTERMEK için değil PAYLAŞMAK için varız. o yüzden yapılan eleştirileri UKALALIK olarak algılamayın
ben burda bir konu açtım ve dedimki ACIMASIZCA eleştirin. eleştirin ki EKSİKLERİMİ GÖREYİM. bunu tek yapan HASARİ hocam oldu. kendisine YORUMLARI için tekrar teşekkür ediyorum. dikkat ederseniz YORUM kelimesi kullanıyorum KÜÇÜKSEMEK, YAGILAMAK yada TENKİT ETMEK değil.
ve bende son zamanlarda yaptığım site eleştirilerinde siteyi elimden geldiğince iyi incelemeye çalışıyorum ve gözüme çarpan eksikleri tek tek sıralıyorum. bunun sonuncunda bir kaç arkadaşımın açtığı paylaşımı sildiğini gördüm. başlangıçta belki bu arkadaşın HEVESİNİ KIRMAK gibi görünsede asıl amacım EKSİKLERİNİN FARKINA VARMASINI SAĞLAMAK. bu yorumları yaparken sadece olumsuz değil olumlu ve benim gözüme hoş gelen taraflarını da vurguluyorum.
tekrar söylüyorum yapılan her iş için bir EMEK harcanmıştır. o yüzden yapanı POHPOHLAMAK yerine EKSİKLERİNİ belirtmek bence daha YARARLI bir inceleme şeklidir...
evet bu şekilde daha iyi olur...cakkoyun' Alıntı:valla ben de boş boş "teşekkür ederim hocam" yazmaya karşıyım.ha yapmadım mı yapmışımdır bilmiyom. bi tıklıyosun başlığa sayfalarca teşekkür. yazılacak bişey varsa yazan yazar zaten. bence forumda her girişin altında teşekkür butonu olsun sayfalar gereksiz dolmasın. duy sesimi moderasyon.
aynen katılıyorum ...ogrtmnnnn' Alıntı:Ya nasıl bu kadar acımasız olabilirsiniz... BU öğretmenlerden de çok sıkıldım doğrusu... Biri bi hata yapsada yüzüne vurup eleştirsek derdindeler sanki... Tamam fevri davranmış hocamız... Güzel olsun olmasın bişeyler yapmış ve paylaşmak istemiş... Karşılığınıda görmek istediğini söylemiş.... Saat geç bi saatmiş evet ... Ama illa hataya hata yaparak mı karşılık vermek lazım... Herşeyi ben bilirim havalarından ne zaman kurtulacağız biz öğretmenler offffffffffff offfffffffffffffffffff......Buyurun bunuda eleştirin.......