Alın size hazır site şablonu...Güle oynaya düzeltin..

Kodla Büyü

melikalperen23

Site Gezgini
Arkadaşlar elime HTML ile hazırlanmış hazır bir site şablonu geçti.
Ben bizim okulunkini bununla hazırladım.. ( Bu arada ben daha çırağım. Eksiklikleri ve kusurları olacaktır..Kusuruma bakmayın..
DW ile düzeltin biraz da araştırıp ekleyin oldu da bitti maaşallah...
Okulumuzun sitesine bakarak fikir sahibi olabilirsiniz...
İşinize yararsa bir teşekkürünüz yeter...

Ekli dosyalar

Bir teşekkür çok mu?
:x :wink: :tr:

'' Elin hanında , hamamında gözümüz yok ,
Hakka şükür başka özümüz yok.
Bizim ayakta hırik , eldekinde galoş ,
Gönüller aydın olsun ne farkeder ki GAKGOŞ...''

melikalperen23' Alıntı:
Bir teşekkür çok mu?
.
hocam siteniz şu an açılmadığı için şablon hakkında yorum yapamıyorum. görmediğim içinde indirmedim. ayrıca paylaşımlar yapılırken karşılık beklemek biraz garip kaçıyor :D

BaRBaRYaN35' Alıntı:
melikalperen23' Alıntı:
Bir teşekkür çok mu?
.
hocam siteniz şu an açılmadığı için şablon hakkında yorum yapamıyorum. görmediğim içinde indirmedim. ayrıca paylaşımlar yapılırken karşılık beklemek biraz garip kaçıyor :D

Öncelikle beklediğim karşılık bir teşekkürdü.Bu kadar sitemkar olmana hayret ettim.
Ve de sadece okulumun sitesi açılmıyor. Elazığ mem , mebbis , e okul , ...v.b. sitelerde de sorun var...
Dediğim gibi acemi halimle siteyi bir kıvama getirmeye çalıştım.
Ayrıca bir dakika ayırıp indirseydin şablondaki linklerin çalıştığını da görecektin.
Beğenen kendisine uyarlar , beğenmeyen silip atar.
Sitenin kodlarını yazacak kadar usta değilim ve öğrendiklerimi de buradan öğrendim..
Saygıyla....

Hocam gecenin bi vakti konu açıyorsun, iki saat cevap yazılmadı diye sinirleniyorsun. Kaldı ki gönderdiğin dosyadaki tasarım sana ait olmadığı halde -sen yüklemiş olsan bile- teşekkür bekliyorsun. O ki, dosyayı indirip inceledim, teşekkürü hakettiğini zannetmiyorum.

konu başlığıenteresan, Sanki herkes, birisis site şablonu yayınlasa da hepimiz kullanalım diye bekliyormuşuz gibi "Alın size ..." diye başlık açılmış. Gecenin bi yarısında sanki herkes bu konuyu bekliyormuşcasına, bi teşekkür bile etmiyosunuz gibi bir sitem de acaip olmuş. Bütün bunlarla beraber, sıradan basit bir çalışma.

Madem o kadar istedin AL SANA teşekkür

melikalperen23' Alıntı:
Ben bizim okulunkini bununla hazırladım.. ( Bu arada ben daha çırağım. Eksiklikleri ve kusurları olacaktır..Kusuruma bakmayın..

çok çalışman lazım çok...

neyse uzatmanın anlamı yok. Paylaşım yapmış dolayısıyla da teşekkürü haketmiştir.
teşekkürler arkadaşım

Ya nasıl bu kadar acımasız olabilirsiniz... BU öğretmenlerden de çok sıkıldım doğrusu... Biri bi hata yapsada yüzüne vurup eleştirsek derdindeler sanki... Tamam fevri davranmış hocamız... Güzel olsun olmasın bişeyler yapmış ve paylaşmak istemiş... Karşılığınıda görmek istediğini söylemiş.... Saat geç bi saatmiş evet ... Ama illa hataya hata yaparak mı karşılık vermek lazım... Herşeyi ben bilirim havalarından ne zaman kurtulacağız biz öğretmenler offffffffffff offfffffffffffffffffff......Buyurun bunuda eleştirin.......

hocam berbat bir şablon seçmişsiniz bence siteyi biraz karıştırın bundan kat kat daha güzel şablonları bulabilirsiniz. :mrgreen:

Tüm arkadaşlara :
1.si siteyi ben hazırladım demedim.
2.si çok çalışmam gerektiğini ben de biliyorum ( O yüzden daha çırağım dedim )
3.sü berbat bir site olabilir ama işe yeni başlayanlar için çok da güzel görünür )
4.Evet gecenin geç saati imiş ( Eleştirilerde haklı olduğunuz yegane söz dizisi )
Ne de olsa öğretmeniz...Birbirimizi küçük düşürmek için herşeyi yaparız...

ihtaner' Alıntı:
hocam berbat bir şablon seçmişsiniz bence siteyi biraz karıştırın bundan kat kat daha güzel şablonları bulabilirsiniz. :mrgreen:

Sayın hocam benim gibi acemilerin rahatlıkla düzenleme yapabileceği ve de HTML ile hazırlanmış site şablonu varsa sana zahmet bir gönderiversen çok teşekkür ederim..
Saygıyla...

fantasio' Alıntı:
melikalperen23' Alıntı:

çok çalışman lazım çok...

Çok çalışmam gerektiğini biliyorum hocam.
Çünkü daha çırağım...( Konu da belirtmiştim)

bibiku' Alıntı:
konu başlığıenteresan, Sanki herkes, birisis site şablonu yayınlasa da hepimiz kullanalım diye bekliyormuşuz gibi "Alın size ..." diye başlık açılmış. Gecenin bi yarısında sanki herkes bu konuyu bekliyormuşcasına, bi teşekkür bile etmiyosunuz gibi bir sitem de acaip olmuş. Bütün bunlarla beraber, sıradan basit bir çalışma.

Madem o kadar istedin AL SANA teşekkür

Sayın hocam;
İlk defa resim yapan çocuğun resmi büyükler için ve de çocuk için ne ifade ediyorsa;
Ya da ilk defa şiir yazan birinin şiiri ŞAİR için ve de şiiri yazan için ne anlam ifade ediyorsa ;;;
Bu site :::
sizlere ne kadar basit , sıradan ve berbat geliyorsa ::::
Benim gibi daha merdivenin ilk basamağında olan biri için o kadar karmaşık , anlamlı ve o kadar haz verir hüviyete sahip...
Ben siteyle ilgili düşünceleri değil ;
benim gibi işe yeni başlayan fakat elinde hazır şablonu ( kolay ve düzenlenebilir olan )
olmayan arkadaşlara yardımcı olsun diye ekledim..
Elbetteki sizlere kolay ve anlamsız gelecektir.
ÇÜNKÜ ; sizler ilk sitenizi yaptığınızda ( eğer benim gibi sınıf öğretmeni iseniz ve kodlamanın K sını bilmiyorsanız ) herşeyiyle 4 / 4 lük site yaptığınıza EMİNİM:::!!!???

Özgür Hoca' Alıntı:
Hocam gecenin bi vakti konu açıyorsun, iki saat cevap yazılmadı diye sinirleniyorsun. Kaldı ki gönderdiğin dosyadaki tasarım sana ait olmadığı halde -sen yüklemiş olsan bile- teşekkür bekliyorsun. O ki, dosyayı indirip inceledim, teşekkürü hakettiğini zannetmiyorum.

Gece muhabbetinden fersah fersah uzak kalmışsın hocam ( kusuruma bakma)
Tasarımın bana ait olduğunu söylemediğim gibi paramla da satın almadım. Hazır site şablonu bulunca benim gibi acemilerin işine yarar diyerek ekledim.
Tşk etme mevzusu işin latifesiydi...
Yine de düşüncelerinden dolayı tşk eder saygılarımı sunarım.......

UNUTMADAN BU SİTE ;
BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİNİN VE DE FORMATÖR ÖĞRETMENLERİN BİLGİLERİNİ -BECERİLERİNİ-HÜNERLERİNİ GÖSTERDİĞİ bir site. Bense acizane bir sınıf öğretmeniyim ve sizlere ukalalık yapacak kadar da edepsiz biri değilim..
Herkese ve her düşünceye saygılarımı arz ederim...

BBNET
Geri