Alınık Toyota

Kodla Büyü

tusuba

Aktif Üye
2002-2006 corolla terra sol aracını satana varmı. netteki ilanlar uçmuş. 2005 arabaya 32 33 isteyen var. gerçek satıcı varsa paylaşabilirsiniz

otamatik 2007 auris var çok temiz ama çok emin değiliz satmaya vizesi ve sigortası bir kısım rutin bakım bugun yapıldı. tam 430 tl tuttu. kağıt işleri ile iki filtre satacak olsam alan vatandaşa hiç derdi masrafı yok ilgilinecekseniz ayrıntı veriyim hem bende bi daha düşüneyim

Kayserilinin eşi vefat etmiş, ilan vermek için reklam ajansını aramış. "Emine öldü Allah rahmet eylesin" ilanı vermek istiyorum demiş. Karşı taraf; amca bu çok kısa oldu 3 kelime daha ekleyebilirsin merak etme aynı ücret eder. Kayserili ücretten emin olduktan sonra ekleme yaptırır.
"SATILIK TOYOTA VAR"
bence sen birde gazete ilanlarına bak

fikir vermesi açısından söyleyeyim. 2011'de 2006 model 63000'de ki otomatik terra hatchback'e 25 vermiştik. önemli bir kazası da yoktu.

istanbul38' Alıntı:
kaç diyor en son hocam?

Az önce görüştüm arkadaşla son fiyatı 25.750 ye bırakırım diyor. Müşteriler gelmeye başlamış zaten. Ben satacağımda 2 hafta zor direnmiştim. Toyota gerçekten maddi açıdan üzmüyor.

BBNET
Geri