alınık ankara

Kodla Büyü

muratturk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ikinci el tercihen dizel,sonra tuplu max butce 35 bin

sahibinden com da 2 sahterkar cıktı karsıma gucenemedim kimseye, arabasını satmak isteyen vrsa link yada pm atarsa sevinirim

muratturk' Alıntı:
ikinci el tercihen dizel,sonra tuplu max butce 35 bin

sahibinden com da 2 sahterkar cıktı karsıma gucenemedim kimseye, arabasını satmak isteyen vrsa link yada pm atarsa sevinirim
nası sahtekar hocam.. kapora flnmı... tecrübe olsun?

arabanın hasar kaydı yok dediler, plaka da çıkmadı kaza , ama şase no ile bakınca 33 kazaya karışmış :)

Gördüklerime söylüyorum buradan da yazayım plaka ile sorgulama yapmayın o plaka ile kaza yapılmamış olabilir özellikle tescil tarihi yakın olan araçlara karşı temkinli olun ya al-satçıdan düşmüştür yada plaka değiştirip kazayı zeyile işletmeden aracı satmaya çalışıyorlardır. Şase sorgulama mantıklı olanı ikisi de aynı 4tl.

zaten fiyatlar da maşallah almış başını gidiyor.. Millet yirmi yerinden boyalı arabasını sanki Ferrari havasında satıyor.. Sorunca da neymiş efendim fiyatlar yükselmiş.. 15 binlik Megane 1'e adam 20-25 arası istiyor.. Yazık yani... Arabaya bakıyorsun vurulmadık yeri yok, değişmedik parça zaten ona sormaya hiç gerek yok.. Ee deyince de "hocam 10-15 yıllık arabadan pek bir şey beklemeyin" diyor... bence şu zamanda sahibini bilmediğin, yakından görmediğin araba bulamazsan git borca gir en ucuz SIFIR araç al o daha mantıklı..

BBNET
Geri