Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
renkler kötü, özellikle yeşil, fotoğraflar kalitesiz
en alttaki patnos devlet hast. patnos mem. çok gereksiz.
ziyaretçi defteri mouseover olayı ve resimler olmamış
bence çalışınılması lazım tasarım bazında
Sanırım AVM ve Pizza Pizza'nın renkleri ile uyumlu olsun diye sarı ve turuncu ağırlıklı renkler tercih edilmiş ama bence de renkler göze güzel hitap etmiyor. Renkler değiştirilmeli derim.
Bir de hocam Banner'in altındaki geçişli resimler fazla büyük olmuş sanırım. Sayfa açıldığında neredeyse ekranın tamamını kaplıyor. Biraz daha küçük olmalı diye düşünüyorum.
logo firmanın zaten var olan logosu mu bilemiyorum ama çok çok kötü. hazır birkaç görsel yanyana konunca logo olmuyor maalesef. yazı stilleri, büyüklükleri iyi ayarlanamamış. renk uyumsuzluğunu da arkadaşlar belirtmişler zaten. bütün bunların yanında müşteri beğendiyse bu yazdıklarımıza zaten pek gerek yok. ihtiyacı karşılıyorsa işlem tamamdır. iyi çalışmalar..
güzel bir site olmuş. müşteriye teslim edilmiş ve sizlere kaynak olması bakımından paylaşılmış.
paylaşımı yapan arkadaşa çalışmalarında başarılar diliyorum