Aktivasyon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omba72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

omba72

Üye
Arkadaşlar eski okulumdaki tableti iade ettim.Yeni okulumda bir tablet verdiler .Eski tableti vermeden resetledim. Ama yeni tablet aktive olmuyor.Ne yapabilirim.Teşekkür ediyorum.Saygılar.

Eba'da ilgili kişiye ulaşmanız lazım. Tayin durumunda tabletler kişinin üstüne kalıyor. Resetlemek önemli değil. Sistemde hala sizin eski tabletiniz sizde gözüküyor çünkü.

İlk aktivasyon yaparken "Login credentials are wrong" diye bir hata vermeye başladı. Bu hata ile karşılaşan varmıdır??

byrak' Alıntı:
İlk aktivasyon yaparken "Login credentials are wrong" diye bir hata vermeye başladı. Bu hata ile karşılaşan varmıdır??

Sabahtan beri aynı problemle uğraşıyorum. Baştan şifre vereyim dedim benim eba şifremi de kabul etmedi sistem. Ama şimdi düzeldi benim şifremi de kabul etti. Bir öğrencinin de ilk aktivasyonunu az önce yaptım.

tayini çıkan biri tableti iade etmek zorunda mı ? yada emekli olan bir öğretmen bilgisi olan arkadaşlar.

Sabahtan beri henüz öğrenci tableti aktivasyonu yapabilmiş değilim... bi ara "Login credentials are wrong" hatası verdi Eba.gov.tr den öğrenci bilgileriyle sisteme giriş yapmak istedim kaydı yoktu. tekrar şifre verdim şuan eba ya giriş yapabiliyorum anacak aktivasyon işlemi henüz yapılamadı...

BBNET
Geri