Aktivasyon ağına bağlanılamıyor.

Kodla Büyü
kablosuz ağda bizde de sorun var şifreyi de kabul etmiyo acaba bağlantıya geçilip soracağımız numara falan var mı?

hocam elle ip verin ve dns yi değiştirin bi de ben bağlanmayan tahtaları bu şekilde yapıyorum.

hocam elle ip verin ve dns yi değiştirin bi de ben bağlanmayan tahtaları bu şekilde yapıyorum.

ip, dns vs ile ilgisi yok arkadaşlar.

bizim okulda da aynı
2 gündür sistem odasına bakıp duruyorum yapabileceğim bişey varmı diye ( genel bi sorun olabileceği aklıma gelmemişti)

ttneti aradım, modem açık mı, ışıkları yanıyor mu falan diye sordu görüştüğüm kişi.
fatih destek hattını aradım o ona aktarıyo, o diğerine aktarıyor, muhatap kimse bulamadım orada da.

Hocam ben de çok uğraştım o iş için. Modemi yeniden kurdum, şifrelemeyi wpa2 yaptım falan, yinede aktivasyon için ağı kabul etmedi. Telefonumda internet paketim vardı android telefon olduğu için interneti paylaşıp umutsuzca onu deneyeyim dedim ve çok hızlı bi şekilde halloldu. Anladımki modemle günlerce boşuna uğraşmışım :wink:

Fatih altyapısı olan çoğu okulda 3-4 günden beri aynı sorun var.Bütün modemler hangisinin çalışıp çalışmadığı merkez tarafından gözüküyor, Ayarla modemle uğraşmayın arkadaşlar merkezden bir ayar çekiyorlar belli ki...

Eğitim teknolojileri genel müdürlüğünden aldığım bilgiye göre Aktivasyon ağını merkezden kapatmışlar. Sebep olarak ta ağın ağın okul dışından kullanılmasıimiş.

hocam bilgiye nerden ulaştınız telefon numarası felan var mı bundan sonra hep böyle kapalı mı kalacak tabletleri nasıl aktive edeceğiz böyle iş olur mu

arkadaşalr bu konuda kimden bilgi alıyoruz. bizim okulda başka bi sıkıntı da var. acaba merkezden hangi okulların kapatıldığını öğrenebiliyomuyuz.

hocam ağ görünüyodu ama hiç bağlanamıyorduk. innova firmasını aradık. sistemde filtreleme yapılmak istenmiş sonra vazgeçilmiş. sistemi açıp kapatın tekrar deneyin dediler. sistemi bugün açıp kapattık. bağlantı suan var

BBNET
Geri