Aksaray Fatih Projesi Kursu Onaylananlar..

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
8-12 Nisanda Aksaraydaki Fatih Projesi Kursum onaylanmış...
Başka onaylanan var mı?
İlk defa katılıyorum... Neler gerekli???

Hocam ben de başvurmuştum ama ilçe mem'den onaylamayı unuttuklları için kaldı. Ama ben daha önce Aksaray'daki enstitüye gittim. Hem de Aksaraylıyım :) Mekan olarak merkezi biryerde bir de geziler çok güzel oluyor. Eğer Konya ve Kapadokyayı görmediyseniz süper olmuş. Size hayırlı yolculuklar...

giderken resmi yazı filan götürecekmiyiz?
Kalacak yerleri vs ayarlıyorlar değil mi?
Bir de yollukları kurs sonunda mı veriyorlar?
Biraz bilgi verirseniz iyi olur...

Resmi kıyafet eğitim görevlileirne bağlı hocam. Ben Akasarayda katıldım kursa çok güzel temiz bir yer. rahat edersiniz. Alper bey oluyor genelde kurs yöneticisi oda pek bişey demiyor ama yinede siz bir tane resmi kıyafet götürün derim. Enstitü merkezde alışveriş merkezi var yanında bir tane ismini hatırlamıyorum ama gezebilirsiniz. yemekleri çok güzel yani ben beğenmiştim :) pazartesi sabah girin bence bir günlük yevmiyeniz kesilmesin boşu boşuna ::)

muhalif33' Alıntı:
başka gidecek olan var mı?
benim de onaylanmış hocam. daha önce ankara- mersin e de gitmiştim evrak gibi bir şey götürmeye gerek yok. orda kalacak yer falan ayarlıyorlar ben daha öncekilerde hep sivildim resmi kıyafet isteyen de olmadı.

meccal14' Alıntı:
muhalif33' Alıntı:
başka gidecek olan var mı?
benim de onaylanmış hocam. daha önce ankara- mersin e de gitmiştim evrak gibi bir şey götürmeye gerek yok. orda kalacak yer falan ayarlıyorlar ben daha öncekilerde hep sivildim resmi kıyafet isteyen de olmadı.

nereden gideceksin hocam?

arkadaşlar 8 Nisan'da Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü - MERKEZE BAĞLI TAŞRA / BAKANLIK'da kursum onaylandı. Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Başkent Öğretmen Evi'nin yakında diye duydum doğrumu bilen var mı? Başka onaylanan arkadaş var mı? İyi akşamlar.

ben de tekirdağdan geliyorum... daha önce de aksaray hizmetiçi eğitime gitmiştim...
enstitü gayet iyi bir yer, rahat...

ankaradan sabah saat 08 de otobüs varmış. 12 gibi orda olsam bir sıkıntı olurmu? bi gün önceden gitmek istemiyorum da.

Mail gelmiş...

08 Nisan - 12 Nisan 2012 tarihlerinde yapılacak olan Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursuna alınmış bulunmaktasınız. Kursla ilgili aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda hareket ediniz.

1- Kurs yeri Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü
2- Kurs saatleri ( ilk gün açılış 09.00, diğer günler başlangıç 08.30) günlük 8 saat cuma günü 4 saat. Cuma günü saat 12.00'da eğitim sona erer dönüş biletlerinizi bu bilgiye göre ayarlayabilirsiniz.
3- Derece kademe ile ilgili herhangi bir belge getirmenize gerek yoktur.
4- Eğitime gelmeden önce mutlaka eogrenim.meb.gov.tr adresinde dokümanlar - Fatih Projesi Teknoloji kullanımı kursu bölümündeki etkinlik çerçeve programı ve FATİH Projesi Eğitmen kılavuzunu inceleyiniz.
5- Ayrıntılı bilgi için ilinizin Bilişim Teknolojisi İl Koordinatörüne ulaşabilirsiniz.
6- Resmi kurs onayı okulunuza ulaşmadı ise il milli eğitim müdürlüğünüzün hizmetiçi eğitim bölümünden temin edebilirsiniz.

İyi yolculuklar.

hocam,
kurs onay yazısı eline ulaşan var mı acaba?
bana gelmedi daha!...

BBNET
Geri