Aksaray Fatih Kursu

Kodla Büyü
benim de aynı durumda hocam Aksarayda görüşmek üzere. Bu arada aydından mı geliyorsunuz.

Bendede 5.onay gelmiş hocam bir gün öncesinden orda oluruz..genelde hizmetiçinin yatacak yeri olur orda kalıp dönülür

Kendi şahsi ihtiyaçlarınızı karşılayacak gereksinimleriniz in haricinde başka bir şeyin götürmeniz gerekmeyecektir.

Mart ayı başında bu kursa katıldım. Kursun içeriği bir hayli yoğun kurs 16:30'da bitiyor. Bize kurs veren hocalarımız sağolsunlar çok iyiydiler. Biz 40 kişiydik, bizleri ikiye böldüler. Bilgisayarı olanları bir salona aldılar, bilgisayarı olmayanları bilgisayar laboratuarına aldılar. İsterseniz bilgisayarınızı yanınızda götürürseniz iyi olur.

bilalca' Alıntı:
Mart ayı başında bu kursa katıldım. Kursun içeriği bir hayli yoğun kurs 16:30'da bitiyor. Bize kurs veren hocalarımız sağolsunlar çok iyiydiler. Biz 40 kişiydik, bizleri ikiye böldüler. Bilgisayarı olanları bir salona aldılar, bilgisayarı olmayanları bilgisayar laboratuarına aldılar. İsterseniz bilgisayarınızı yanınızda götürürseniz iyi olur.

Sağolun hocam :)

5. onay geldi. henüz gelip kapımı çalmış bir bilgilendirme mail i yok

okula resmi yazı falan geliyor mu yoksa direk aksaray a mı gidiyoruz

bitlis ahlat tan geleceğim

Hocalarım bi kaç sorum var;
1- Kayseri'den gidecek var mı?
2- Kıyafet konusunda net bilgisi olan var mı?
3- Bilgisayar getirmeli miyiz?
4- Okula resmi yazı gelmeli diye biliyorum yanlış mı biliyorum?

kemalatik' Alıntı:
Hocalarım bi kaç sorum var;
1- Kayseri'den gidecek var mı?
2- Kıyafet konusunda net bilgisi olan var mı?
3- Bilgisayar getirmeli miyiz?
4- Okula resmi yazı gelmeli diye biliyorum yanlış mı biliyorum?

Sayın Hocam,

2-kıyafet konusunda hiç bir sıkıntı olmaz
3-bilgisayar getirmen senin için faydalı olur. ödevler çalışmalar için
4-yazınız son gün de gelebilir ama size mail geldi ise hazırlıklarınızı yapınız. gerekirse okulunuz il/ilçe mem e sorsunlar orada bekliyor olabilir

Faydalı olması dileğiyle

Arkadaşlar ikamet yeri enstitü mü olacak ve ulaşım nasıldır? Bilgisi olan var mı?

Hocam Mebbis'ten hizmetiçi modülüne giriş yaptığında kursiyer olarak görünüyorsan kursa alınmışsın demektir. Ordan bir kontrol et istersen. E-posta bana da gelmedi ama yazı vs herşey geldi.

Çok yararlı ve verimli bir kurstu güzal arkadaşlıklar,sohbetler oldu emeği geçen herkese teşekkürler :++: :++: :++:

ben martın sonu gibi aksarayda katılmıştım. Kursu verecek eğitmen size kurs içeriği ile ilgili mail atacaktır . Bunu takip edin. Orada ANTROPİ programının( :( ) kullanımını gösterecekler.
Okullara onay gidecek onayınızda mutlaka görevli izinli ibaresi olmadına dikkat edin. Hatta mem hizmetiçi ile görüşün onay yazısını ona göre yazsınlar yokssa okuldaki ekdersinizden olursunuz.

egeli_09' Alıntı:
Çok yararlı ve verimli bir kurstu güzal arkadaşlıklar,sohbetler oldu emeği geçen herkese teşekkürler

:+1: :alkis:

Tüm arkadaşlara ve hocalarımıza çok teşekkür ederiz :)

BBNET
Geri