AKP, kelle koparacak!

Kodla Büyü
Sorgulamadan bahseden sayın arkadaş hayatında dinden başka birşey sorgulayıp eleştirdin mi?
"haklı olan yabancı için savaşmayı değil; katil veya hırsız da olsa yakınını savunmayı emreder." Bunu din emretmez bu dinsizlerin dine attığı iftiradır.
Asıl soru şu 300 bin kişi öldüren katil esadı kim savunuyor.herşeye rağmen .Tam yukarıdaki söze uyan birşey. :D

Madde 126 –

- 2/12/1999 tarihli ve 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanuna aşağıdaki ek madde eklenmiştir.

“EK MADDE 1- Bu Kanuna ya da başka kanunlara göre ön inceleme, disiplin soruşturması veya diğer idari soruşturmaları yapmakla görevlendirilenler ile teftiş ya da denetim elemanlarının bu görevleriyle ilgili olarak yaptıkları işlemlerden, yürüttükleri faaliyetlerden, düzenledikleri raporlar ile görüş yazılarında belirttikleri kanaatlerinden veya kanunla verilen yetkilere dayanarak aldıkları tedbirlerden dolayı; kişisel kusur, haksız fiil veya diğer sorumluluk hâlleri de dâhil olmak üzere ancak idare aleyhine tazminat davası açılabilir. Ancak bu görevlilerin suç sayılan eylemleri ile kin, garaz ve hatıra dayalı olarak veya baskı veya telkinle kanaat oluşturduğu ya da değiştirdiği kesinleşmiş yargı ya da disiplin kurulu kararıyla tespit edilirse, idarenin görevliye rücu hakkı saklıdır.

Ön inceleme, disiplin soruşturması veya diğer idari soruşturmalar ile teftiş ya da denetim sonucunda düzenlenen raporlara dayanarak karar verenler veya işlem tesis edenlerle, bu kararları ya da işlemleri hazırlayan ve inha ya da teklif edenler hakkında da birinci fıkra hükmü uygulanır.”

Madde bu bizle alakalı olan yerini çıkaramadım. kanundan anlayanlar açıklarsa sevinirim.

kaynak: http://t24.com.tr/haber/iste-tartisilan ... tni,287681

teksen' Alıntı:
forumcu86, hadi ordan :!:

İnsani ve iktisadi gelişmişlik derecesi düşük toplumlardaki egemen olan kültür/din, bireye, haklı olan yabancı için savaşmayı değil; katil veya hırsız da olsa yakınını savunmayı emreder.
etkinliklerimiz-ve-eylemlerimiz-f263/tecavuz-insanlik-sucudur-ozgecan-kalbimizde-t139110-60.html

teksen' Alıntı:
. . .
AKP ken­di seç­me­ni üze­rin­de na­sıl et­ki­li olu­yor?
Hâ­lâ otur­ma­mış de­mok­ra­si­mi­zin al­tın­da ya­tan se­bep­le­ri sor­gu­la­ma­mız ge­re­kir. Çün­kü ik­ti­dar par­ti­si bun­la­rı ken­di le­hi­ne dö­nüş­tü­re­bi­li­yor. Ne­dir bun­lar:

İl­ki “bi­at kül­tü­rü­’’­dür.
. . .
İkin­ci ko­nu, bi­at kül­tü­rü­nün bir so­nu­cu olan “e­leş­ti­rel dü­şün­ce­’’ yok­lu­ğu­dur.
. . .
“Sor­gu­la­ma, tes­lim ol’­’ an­la­yı­şı, din­dar çev­re­ler­de ko­lay­cı­lı­ğı ge­ti­rir.
. . .
Dü­şün­me­yen ve sor­gu­la­ma­yan top­lum­lar­da li­der odak­lı si­ya­set ba­şa­rı­lı olur.
. . .
“Sor­gu­la­ma, tes­lim ol’­’ an­la­yı­şı, din­dar çev­re­ler­de ko­lay­cı­lı­ğı ge­ti­rir.
. . .
Me­se­le­le­rin re­el düz­lem­den çı­kar­tı­lıp iman ek­se­nin­de tar­tı­şıl­ma­sı; seç­me­nin ma­ni­pü­le edil­me­si­ni ko­lay­laş­tır­mak­ta­dır.
. . .
guncel-haberler-f6/muhalefet-ve-yuzde-elli-t139332.html

yazdıkların çok mantıklı geliyor ama şunu sen de eleştirmiyor musun

eğer bir ülkede din ve kültüre bağlılık çok önemliyse bunlara saygı duyulması gerekeir ve buna göre siyasetini düzenlersin

Chp tam tersini yapmadımı yıllardır

din i hep bir kenara itti ya da öyle gözüktü ama umrunda olmadı

yazdılarından sol düşünceye yapışan düşünce ana fiklir olarak yine ortaya çıkıyor

sizden olmayanlar gelişmemiş, düşüncesi olmayan, "göbeğini kaşıyan" " dağdaki çoban" lar oluyor

bir çok nedenden dolayı akp ye oy vermeyeceğim ama inanın oy verebileceğim bir parti yok

ya geçmişinden ya da şu anki siyasetinden dolayı

teksen' Alıntı:
İnsani ve iktisadi gelişmişlik derecesi düşük toplumlardaki egemen olan kültür/din, bireye, haklı olan yabancı için savaşmayı değil; katil veya hırsız da olsa yakınını savunmayı emreder.
Adam dini ve kültürü eleştirmemiş ki arkadaşlar neye kızıyorsunuz anlamadım.. İnsani ve iktisadi olarak gelişmemiş toplumlar diyor yani geri kalmış toplumlarda herşey de olduğu gibi maalesef dini konularda da gerilik söz konusudur.. Acı ama gerçek..

Bunun tüm sorumlusu memurlardır. 4-5 SENEDİR TÜRK EĞİTİM-SEN bas bas bağırıyor. Memurluğumuz elden gidiyor yapmayın bu yandaşlara pirim vermeyin dedikçe peşinden gittiniz umarım önümüzdeki mayıs sayımında da yetkiyi oraya verip kendimizi ateşe atmayız umarım.. Türkiye KAMU-SEN olarak dolayısıyla TÜRK EĞİTİM-SEN olarak 4 Nisan da Ankarada olacağız Ek Zam ve Memuriyet hakkımız HAKKI TUTUP KALDIRMAYA devam edeceğiz sizleride bakleriz.

pisagorean' Alıntı:
forumcu86' Alıntı:
Bbnet modları olaya el atarsa, öncelikle aylarca burada hükümet karşıtı konu açanları temizlemesi lazım. Ne o zorunuza gidiyor bakıyorum karşıt fikirleri duymak. Zihniyetiniz hep aynı, Allah bu zihniyete iktidar yüzü göstermesin, yoksa hepimiz kaybederiz.
Şimdi çok kazanıyosun ya :D Gerçi bulmuşsundur bi yağlı kapı sen. Kaç para kazanıyosun, ne menfaatler elde ettin onu söyle aslanım. Sizin gibiler kolay kolay dua bile etmez menfaati olmadığı işe.
:puhaha:

BBNET
Geri