Akilli tahtalara programlari teker teker mi kuruyoruz?

Kodla Büyü

haticeBöte

Aktif Üye
Bizim okula akilli tahtalar yeni geldi. Virus programi, toolwiz time freeze, atak gibi programlar kurmak istiyorum. Bu programlari her tahtaya teker teker mi kurucam. Daha kisa bir yontem yokmu?

valla hocam bende 45 tahtaya kurucam hafta sonu :) bakalım dün denedim bir tanesini, imajını aldığım tahtada microsoft ürünlerini etkinleştirmeme rağmen imajı yüklediğim tahtada ürün etkinleştirilmemiştir dedi ayrıca atak yerine rohosu kurdum ve usb anahtar olarak ilk tahtada sorunsuz olmasına rağmen 2. tahtada usb key görevini görmedi. yarın bunlrla uğraşıcam bakalım :/

Imaj icin hangi programi kullaniyosunuz, ne kadarlik flash vellek yeterli imaj icin, bi de imaj sikinti yaratiyormus diye duydum sorun olmaz degil mi?

Clonezilla imaj almak ve yeniden yüklemek için en rahat ve kullanışlı program.imajınız için 32 GB flaş yeterli.

Tahtaya atak yukleyip sonra imaj aldigimizda nasil oluyor ki, yanlis bilmiyorsam her ogretmenin kendi sifreleri usb bellege yuklenmiyor mu, bu yuzden akilli tahtalara teker teker yuklenmesi gerekmiyor mu, atak hakkinda fazla bilgiye sahip degilim kusura bakmayin yanlissa duzeltin lutfen

haticeBöte' Alıntı:
Tahtaya atak yukleyip sonra imaj aldigimizda nasil oluyor ki, yanlis bilmiyorsam her ogretmenin kendi sifreleri usb bellege yuklenmiyor mu, bu yuzden akilli tahtalara teker teker yuklenmesi gerekmiyor mu, atak hakkinda fazla bilgiye sahip degilim kusura bakmayin yanlissa duzeltin lutfen

Hocam tahta için aynı ama flash bellekler için farklı farklı oluyor.

BBNET
Geri