ben de ilk defa BTR oldum.. Bir haftadır araştıra araştıra epey bilgi sahibi oldum. Evraklarımı hazırladım. Dosyaları oluşturdum. Yükleme yapacak USB belleği temin ettim.Hatta benden önce BTR olan arkadaşım tablet arızasıyla ilgili beni aradı bugün.. Ben ona soracakken o bana sorar oldu.. Biraz uğraşman lazım öğretmenimcinefil' Alıntı:Tavsiyeniz için tesekkur ederim hocam ama ihtiyacim olmadigi için tablete bir kere bile format atmisligim yok. Nazil olacak bilemiyorum. Endiseliyim
aynenbadi' Alıntı:En güncel imajı nereden bulur, ve en kolay şekilde nasıl yükleriz? Bende akilli tahtaya hic imaj atmadım..acronisi kullanmayı düşünüyorum uygun mu sizce?
öğretmenim burada bir arkadaş paylaşmıştı imaj dosyasının linkini. oradan indirebilirsiniz. benim başladığım okulda benden önceki arkadaş 32 gb'lık usb belleğe atmış.. ben de oradan geri yükleme yapacağım..aynenbadi' Alıntı:En güncel imajı nereden bulur, ve en kolay şekilde nasıl yükleriz? Bende akilli tahtaya hic imaj atmadım..acronisi kullanmayı düşünüyorum uygun mu sizce?
61>34' Alıntı:hiiiiç sorun değil hocam, win7 kullanmayı biliyorsan nema problema)