Okul Müdürünün dikkatine;
Fatih projesi kapsamında etkileşimli tahta kurulumu yapılan okullardan bazılarının, geçici kabul işlemleri yapılmadan kullanmaya başladıkları veya tahtaları açtıkları Müdürlüğümüze gelen bilgilerden anlaşılmaktadır.
Etkileşimli tahta kurulumu tamamlansa bile, geçici kabul işlemleri tamamlanmadan etkileşimli tahtaların kullanılmaya başlanması veya açılması neticesinde tahtalar garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Bu gibi durumlarda, gerek yetkili firma gerekse yüklenici firma hiç bir sorumluluk kabullenmemekte ve tüm sorumluluk okul müdürlüklerine ait olmaktadır. Ayrıca Bakanlığımız ve ilgili okul müdürlüğü yüklü tazminatlara maruz kalmaktadır.
Bu nedenle her hangi bir tazminata maruz kalmamak için etkileşimli tahtaların geçici kabulü yapılıp, teknik elemanlarca çalışır vaziyette teslim edilinceye kadar açılmaması ve kullanılmaması gerekmektedir.
hocam resmi yazı elinizde var mı.elrond' Alıntı:Okul Müdürünün dikkatine;
Fatih projesi kapsamında etkileşimli tahta kurulumu yapılan okullardan bazılarının, geçici kabul işlemleri yapılmadan kullanmaya başladıkları veya tahtaları açtıkları Müdürlüğümüze gelen bilgilerden anlaşılmaktadır.
Etkileşimli tahta kurulumu tamamlansa bile, geçici kabul işlemleri tamamlanmadan etkileşimli tahtaların kullanılmaya başlanması veya açılması neticesinde tahtalar garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Bu gibi durumlarda, gerek yetkili firma gerekse yüklenici firma hiç bir sorumluluk kabullenmemekte ve tüm sorumluluk okul müdürlüklerine ait olmaktadır. Ayrıca Bakanlığımız ve ilgili okul müdürlüğü yüklü tazminatlara maruz kalmaktadır.
Bu nedenle her hangi bir tazminata maruz kalmamak için etkileşimli tahtaların geçici kabulü yapılıp, teknik elemanlarca çalışır vaziyette teslim edilinceye kadar açılmaması ve kullanılmaması gerekmektedir.
geçen hafta maillere düşen yazı hocam...ben mebin yalancısıyım![]()
KeRASuS_28' Alıntı:hocam altyapısız çalıştırma ... iyi niyetli yaklaşıyoruz olaylara ancak sebepleri kontrol edemeyeceğiniz sorumluluklar almamak lazım bence... anlık elektirk gidip gelmesinde tedaşın hatasının bedelini bile sizler ödemek zorunda kalırsınız
gelecek' Alıntı:Hocam kullanana ve mdre sorun çıkartır sen kullanın demedikten sonra sana sorun çıkartmaz. Kendin kullanma
elrond' Alıntı:hocam resmi yazı var bununla ilgili...kabul olmadan çalıştırıldığında garanti kapsamı dışında kalıyor ürün...risk almamak lazım
idril42' Alıntı:bende altyapı yok ama ben tüm tahtaları formatladım,elektrik zaten sınıflarda var prizden kullanıyor öğretmenler..Hatta geçenlerde sorun olmuştu servis geldi,sorunu halletti gitti,daha kabul bile almadık tahtaları..Yani güvenle istediğinizi yapın,kimsenin kimseden haberi yok,koordinasyonsuz..Servis kabul olmadığını bilmiyor,milli eğitim kullanın diyor,arıza olursa servis gelip yapıyor..Kullansın öğrenci ve öğretmenler çatır çatır,boşverin altyapıyı..