akbank şifresi alınmamış karta 95 tl kart aidatı

Kodla Büyü

braddock26

Aktif Üye
arkadaşlar akşam akşam canım sıkıldı sizinle paylaşayım dedim. Kredi çektiğim zaman bana kredi kartı başvurusunda da bulundurdular illa verecez falan diye, öğretmenlerden ücret alınmaz zaten dedi. Mevduat hesabı içinde kumbara fonu var zaten.

Neyse zaten üyelik ücreti yok dedim. evde çekmecede duruyordu, kapatmak için acele etmedim. Daha şifresini bile almadığım karta 95 tl üyelik ücreti gelmiş. Yarın öbür gün bir gidip konuşacam. Ama ders oldu. Kullanmadığım ne kart varsa bir bakıp kapatacam. Bankadan bir sonuç alacağımı düşünüyorum. Çünkü bankalar genel itibari ile uğraşırsan veririm, uğraşmazsan, farketmezsen alırım havasında gibi.

hocam hiç uğraşmayın şikayetvar.com a üye olun oraya şikayetinizi yazın (Sitede bir sürü örnek var) zaten onlar sizi arıyor benim kaç tane kartım var hepsine adını tarihini değiştirip yapıyorum hepsi iade ediyor etmeyecek olursa gider konuşursunuz bankayla...

Şubeden yardımcı olamayabilirler hocam,ben Denizbank ve Finansbank kartlarımı telefon bankacılığı ile kapattırmıştım.

Akbanka ne desem az gelir. Resmen insanları sömürüyor ki bir yolunu bulmasın. En ucuz kredi Akbankta diye tercih ediliyor fakat çalışanlar alışmışlar. 3 yıl kadar önce kredi çektim. Ben sadece kredi çektim ama öğrendim ki adıma vadesiz hesap açılmış ve ek hesap oluşturmuşlar. Neyse dedik, üstüne de bir de kredi kartı verdiler. Banka müdürü ile görüşe görüşe kanka olduk. Ardından 2. bir kart daha... Neymiş ilki puan veriyordu bu yeni çıktı uçuş mil puanı kazandırıyor daha avantajlı dediler. O zaman diğerini iptal edin dedim. Şubeden edemeyiz merkezi arayın dediler. Hatta aramanıza gerek yok, 2 tane otomatik ödeme verin herhangi bir aidat ödemezsiniz dediler. Kullanılmazsa ücret gelmez dediler. Kandık bir kere... Daha birkaç ay geçmişti ki iki karta 2 ay ara ile kart aidatı yansıtmışlar. Aradım ilk önce kart aidatlarını iptal ettirdim. Daha sonra ise kartları... Ardından bir kart daha tanımladıklarını öğrenince çıldırdım. Maas hesabım halkbank ta. Halkbank ile görüşüp kredimi oraya taşıdım. Akbank Kredi kartını da iptal ettirip paraf kart müracaatında bulundum. Akbank durmadı tabi... Kredi kapatma yaptınız, hesabınızı kapatamayız, kredi yapılırken alınan sigorta ücretinin bir kısmı iade edilecek dediler. İade etmişler ama iade bedeli 78TL, hesap işletim ücreti 58 tl... Telefonla aradım nasıl oluyor bu olay diye ama sözleşmede geçiyor falan filan diyorlar işte... Açıkcası uğraşacak zamanım da yok! Haram zıkkım olsun diyorum...

yuh... ben garantiye kızıyordum 49 tl aidat için ama bu ne ya.. 95 tl aidatmı olur. soyguncu bunlar

akbank yapar. ben de az kazık yemedim. hepsi aynı gerçi ama akbank daha da kazıkçı

banka post cihazı kullanmayan koca bi marketin sloganı
..Burada herşey nakit ve ucuzdur ..
hiç kullanmayacaksın arkadaş hem satıcıdan hem müşteriden götürüyolar

BBNET
Geri