Akşam veya H.sonu kurslarında kurumda idareci oluyor mu?

Kodla Büyü

Phascolarctos cinereus

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
976
Merhaba,
arkadaşlar kurumlarınızda açılan akşam kurslarında veya hafta sonu kurslarında, nöbetçi müdür yardımcısı veya o an açık olan kurslardan sorumlu müdür yardımcısı kurumda bekliyor mu? veya beklemesi gerekiyor mu kurs saatleri içerisinde. VARSA bununla ilgili resmiyette bir yazı vb. şey var mı? teşekkürler... sorum merkez binalar içindir
 
beklemesi gerekir hocam çünkü o günün ek dersini yazıyorlar kendilerine, kursun ilk onay yazısında kursu kimin vereceği hangi idarecinin görevli olduğu ve saati-ek dersi yazar.
 
günlük 2 saat ek ders öderler beklemesi gerekir. ama bizim okuldaki yardımcılar anahtarı bana veriyor. ben açıyorum genelde.
 
hocam detaylı açıklayayım. 18 saat normal ekders alıyorlar. ayrıca kurs var diye akşam ekdersi almıyor idarecilerimiz. AMA döner sermayeden açılan kurslarda sizin dediğiniz gibi ekders alıyorlar(teknik müdür yardımcısı ve sayman). Döse kapsamında kurs açtırmak için zorluyorlar bizde istemiyoruz haliyle ek dersi 4,5 lira. 3 saat girip hemen hemen aynı parayı alıyoruz. kurslar üretime yönelik olsa yine anlayacağım, devlete, insanlara faydamız olsun diyeceğim ama malesef kolay kazanmak için uğraşıyorlar. bende savunacak birşeyler arıyorum. bilgi edinmeye yazdım, döse kapsamında açılan kursu vermek zorundamıyız yoksa genel bütçeden açılmasını tercih edebilir miyiz diye. (öğretmen açısından) şikayet olarak yazmadım tabi. müdür yardımcısı sevdiğim bir arkadaşım, saymanın gazına gelip bizi zorluyor. insan ilişkileri ile halletmeye çalışıyorum şimdilik ama sabır azalıyor.
 
Mesaiye gelip giderken imza atılan bir kağıt var ya. Ona saat kaçta ayrıldım diye yazıyorlar acaba sizinkiler?
 
laboratuara eğitim öğretime hazır bir şekilde müdür yardımcısı açık şekilde size en az 15 dk önceden açmalıdır.
 
laboratuara eğitim öğretime hazır bir şekilde müdür yardımcısı açık şekilde size en az 15 dk önceden açmalıdır.
 
Geri
Üst