Akıllı Telefon

Kodla Büyü
Orijinal her zaman iyidir hocam ( benim görüşüm ). Note serisi diyorsan, Note II kullanıcısı olarak, her zaman Note IV Edge derim. Burada kıstas, senin ne kadar bütçe ayırabileceğin. Yoksa ikisi de gerçekten fiyatı yüksek modeller... :verymad:

Orjinal al hocam. Gittigidiyorda şu anda %10 indirim var. Üstüne birde World kartın varsa uygun fiyata alabilirsin

Aldığın kore malı telefon samsung değil ki. Ucuz istiyorsan git ucuz orjinal telefon al çakma mallara para vermeyin.

bence de note serisinden şaşma, GM Elite çok övdüler bu sitede, aldık samsung u mumla arıyorum..

benim öğrencilerim 250-300 tl ye bu replika s4 lerden aldı. işletim sistemi kitkat diye bana gösterdiler hatta. ancak 3 ayda fazla kullanamadılar. telefonu alıp 3-4 sene kullanırım diyorsanız orijinal alın. aksi halde daha pahalıya gelir..

kore alma hocam ben denedim memnun kalmadım
uygun fiyatlı asus zenfone 6 kullanıyorum, zenfone 2 de tavsiyemdir :+1:

3 yıl s3 kullandım yaklaşık 3 aydırda zenfone2 kullanıyorum. S3 ten sonra çok rahatladım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Görüntülü görüşme yok. Tango line vb uygulamalar ile bu sıkıntıda ortadan kalkıyor.

BBNET
Geri