akıllı telefon olmadan mebbis e girebilirmiyiz,?

Kodla Büyü

06Davut

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Günaydın cümleten.

mebbis e girişte telefon a onaylardan bıktım akıllı telefonum olmasa onay veremeyeceğim giremeyeceğim sanırsam bunun bir yolu yokmu kendi bilgisayarımı kaydetse istemese felan. akıllı telefon kullanmayan kaldımı diyeceksiniz de konunun onunla alakası yok mebbise girmek için sürekli başka onaylar. kolay olmalı

norm fazlası atamasına bakacağım malum norm fazlasıyız telefon ara evde onay için bilgisayardan açama..

sağolasın hocam onuda iki onaylı yapmıştık istemişlerdi zamanında bilmiyorum ne için onu iptal edeyim e devletle girerim .

Mesaj_hata.png
Hata Kaynağı: E-Devlet Giriş
Hata Açıklaması:
MEBBIS' e E-Devlet Girişlerinde ikili Doğrulama Yöntemleri ile Giriş Yapmalısınız
© T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü

Mesaj_hata.png
Hata Kaynağı:E-Devlet Giriş
Hata Açıklaması:
MEBBIS' e E-Devlet Girişlerinde ikili Doğrulama Yöntemleri ile Giriş Yapmalısınız
© T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü
İkili giriş iptal olsa bile yine mi ikili giriş istiyor hocam?

Mebbis'in beni hatırla mekanizması yok maalesef hocam. Bu yüzden oturum süresi biterse her girişte onay gerekiyor. Bunu getirirler mi, pek sanmam. Sistemin güvenlik kapısı olduğu için kimse oraya dokunmak istemez. Yoğun talep olması ve tepeden talimat gelmesi lazım

İki onayı iptal etmenizi tavsiye etmem. Benim e devlete girmişlerdi, az kalsın dolandırılıyordum, sonra aktif ettim çift onayı. Varsın biraz zor gireyim. Selamlar

E devlete SMS ile giriş yaparsınız oradan mebbise giriş yaparsınız. Akıllı telefona gerek yok eski tip telefon yeter.

ilksms
Geri