H Hi im Gakgoş Üye Mesajlar 10 27 Eylül 2016 #1 Faz2 win 8 yüklü kullanıcılardan aktif ettim ama halen olmuyo adminastör olmadan yükleyemiyorum makineler 0 admin parolası falan war ilk hali yani kaldırayım mı onları yoksa başka yolu varmı
Faz2 win 8 yüklü kullanıcılardan aktif ettim ama halen olmuyo adminastör olmadan yükleyemiyorum makineler 0 admin parolası falan war ilk hali yani kaldırayım mı onları yoksa başka yolu varmı
muharremyildiz Aktif Üye Mesajlar 247 27 Eylül 2016 #2 Eğer ATAK kullanacaksanız: Administrator hesabı ile kurmanıza gerek yok. Herhangi bir yönetici hesabı ile de yükleyebilirsiniz. Yeter ki exe dosyasına yönetici hakları verin. Atak 2.0 ile ilgili kurulum kılavuzu da eklenmiştir. bte-bilisim-teknolojileri-egitimcileri-dernegi-f275/atak-2-0-test-versiyonu-t153611.html
Eğer ATAK kullanacaksanız: Administrator hesabı ile kurmanıza gerek yok. Herhangi bir yönetici hesabı ile de yükleyebilirsiniz. Yeter ki exe dosyasına yönetici hakları verin. Atak 2.0 ile ilgili kurulum kılavuzu da eklenmiştir. bte-bilisim-teknolojileri-egitimcileri-dernegi-f275/atak-2-0-test-versiyonu-t153611.html
H Hi im Gakgoş Üye Mesajlar 10 27 Eylül 2016 #3 Hocam teşekkür ederim ama olmuyo heralde win7 yüklü olan da yaptım ama bunda beceremedim
A ahmetsnmz Üye Mesajlar 1 15 Ekim 2017 #5 arkadaşlar mrb bende atak kurmak istedim akıllı tahtaya ama administrator hesabına geçemedim yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar mrb bende atak kurmak istedim akıllı tahtaya ama administrator hesabına geçemedim yardımcı olursanız sevinirim.