Akıllı Tahtaya Cepten Dosya Gönderme

Kodla Büyü

ahmethamdi

Aktif Üye

Akıllı Tahtalar İçin Hızlı Dosya Paylaşımı.​

FATİH Projesi kapsamında kullanılan akıllı tahtalarda USB belleğe, Şifreli oturum açmaya ve bulut sistemlerine girişe ihtiyaç duymadan hızlı dosya aktarımı sağlamak için alternatif bir çözüm ürettim.
https://dosyamosya.com/ yorumlarınız bekliyorum
Amaç öğrenci ve öğretmenler whatsapp gibi kişisel uygulamalarını AKILLI tahtada kullanmadan sunum ve ödevlerini aktarabilsin

Tavsiyeler doğrultusunda yapılan güncellemeler.
1. Gece tün dosyaları sıfırlamak yerine her dosya için yükleme saatinden itibaren 24 saat süre tutulacak şekilde ayarlandı. @Kaanehir
2. Dosyaları indirmeden önce onay ve önizleme eklendi @by_zamansiz
3. Dosya silme işlemi eklendi ilhanbjk19
4. Dosya indirme linkinin whatsappla paylaşılması özelliği eklendi @recepata

WhatsApp Image 2024-10-03 at 01.07.12.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-08 at 22.52.08.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 11.39.42.jpeg

Ekli dosyalar

• 1728213090272.png
    1728213090272.png
    299.7 KB · Görüntüleme: 553
Son düzenleme:
Peki ya siz niyeti bozup dosyalara bakmaya kalkışırsanız ?

Şaka tabi akıllı tahtada özel ne olabilir. Ayrıca bulut depolama şirketleri sahipleri de hiç güvenilir değil. Mutlaka yapay zekayla falan didik didik ediyorlar dosyaları. Özel hayat diye birşey yok

çok pratik olmuş elinize sağlık. ama merak ettim dosya ne kadar süre sistemde kalıyor? uzun süre kalıyorsa ciddi server ihtiyacı hasıl olacaktır.

Amaç öğrenci ve öğretmenler whatsapp gibi kişisel uygulamalarını AKILLI tahtada kullanmadan sunum ve ödevlerini aktarabilsin

Son düzenleme:
Hocam sistem tutarsa(trafik bant işlemleri kaç gb aldınız bilmiyorum) en çok kullanılan sitelerden biri olur diyeyim size.

Web whatsapp OUT
dosyanosya İN :)

Emeğinize sağlık hocam. Kesinlikle iyi düşünülmüş ve pratik bir yöntem. Kesinlikle link paylaşma özelliği de eklenir ve cep telefonu uygulaması da yapılırsa öğretmenler tarafından çokça kullanılır.

Şuan denedim gayet güzel hocam. Sadece bir tavsiye olarak kodu girdikten sonra direk dosya indirmekten yerine dosyayı da bi görse iyi olur. Yoksa sakıncalı dosyalar da gelebilir

Akıllı Tahtalar İçin Hızlı Dosya Paylaşımı.​

FATİH Projesi kapsamında kullanılan akıllı tahtalarda USB belleğe, Şifreli oturum açmaya ve bulut sistemlerine girişe ihtiyaç duymadan hızlı dosya aktarımı sağlamak için alternatif bir çözüm ürettim.
https://dosyamosya.com/ yorumlarınız bekliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 77078
İyi düşünülmüş, elinize sağlık.

Benim de bir yöntemim var.

Drive'da klasör oluşturuyorum.
Paylaşıma açıyorum.
Linki meb.ai olarak kısaltıyorum.
Akıllı tahtalarda paylaşım linki masaüstünde duruyor.
Paylaşmak istediğim her şeyi, telden, PC'den, yüklüyorum.

Videolu anlatım:?

Son düzenleme:
Hocam elinize sağlık.. Naçizane tavsiye sıfırlanma saatini akşam 7 gibi yapsanız öğretmenler dosyaları akşam evlerinde yüklerler. Gece 12 den sonra evden dosya yükleme işi için geç olabilir.
Gece tün dosyaları sıfırlamak yerine her dosya için yükleme saatinden itibaren 24 saat süre tutulacak şekilde ayarlandı.

İyi düşünülmüş, elinize sağlık.

Benim de bir yöntemim var.

Drive'da klasör oluşturuyorum.
Paylaşıma açıyorum.
Linki meb.ai olarak kısaltıyorum.
Akıllı tahtalarda paylaşım linki masaüstünde duruyor.
Paylaşmak istediğim her şeyi, telden, PC'den, yüklüyorum.
Hocam meb.ai kısaltma yapmaya izin veriyor mu öğretmenlere? Çok basit ve çok faydalı zekice bir yöntem olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.

Basit olmuş. Emeğinize sağlık.
Telegram, WhatsApp web vb. kullanmak daha pratik geliyor bana.
Güçlü bir desteğe ve yazılımcı kadrosuna sahip olan Whatsapp ve Telegram pek çok özellik sunuyor şüphesiz. Burada gözettiğim nokta öğretmen ve öğrencinin whatsapp ve telegramını tahtada açmak zorunda kalması. Bu uygulamalar akıllı tahtada açılınca mesaj özetleri, Grup isimleri ve kontaktlar gibi bazen kişiyi zor durumda bırakacak özel bilgiler akıllı tahtaya yansıyor. Bunu engellemek istedim.

BBNET
Geri