Akıllı Tahtanın Kablolu İnternete Bağlanma Sorunu

Kodla Büyü

istbt

Üye
Arkadaşlar merhaba. Okulumuzda akıllı tahtalardan birinde kablosuz bağlanabiliyoruz ama kablolu internete bağlanmıyor. Gördüğüm kadarıyla ethernet kablosunda herhangi bir zedelenme yok. Sorun ne olabilir

Bizim tahtalarda da aynı problem olmaya başladı. Sınıftaki AP tahtaya internet göndermiyor ve kendini belli bir süre sonra kapatıyor. Tahta yan sınıftaki kablosuza bağlanıyor.

Akıllı tahtaya gelen kanalın içinde keystore jack var, sanırım orada bir sıkıntı oluyor. Benim de iki tahta kablosuz bağlanırken, kablolu bağlanmıyordu. kabloları kesip tekrar çaktım. Şimdi sorunsuz çalışıyor.

Akıllı tahtaya gelen kanalın içinde keystore jack var, sanırım orada bir sıkıntı oluyor. Benim de iki tahta kablosuz bağlanırken, kablolu bağlanmıyordu. kabloları kesip tekrar çaktım. Şimdi sorunsuz çalışıyor.
hocamın dediği gibi kablo uçları zamanla oksitlenme yapabiliyor bazen de, aşağıdaki kanalda access point den gelen kablonun bağlandığı mekanizmayı koparın, yeniden rj45 ile bağlayın kabloyu..Son olarak da tavan daki acces point kablosunu kontrol edin çıkarıp takın.

BBNET
Geri