Denededim hocam, birçok bilgisayarla da denedim. MalesefThatBeatsAll' Alıntı:Bizde de fiber var şu an sorunsuz giriş yapabiliyorum hocam. Tarayıcınızı değiştirin veya kullandığınız tarayıcının güncel olduğundan emin olun.(Güncel Chrome ve IE 11 ile denendi)
Hocam EBaya girmeyen tahtaların DNS İP ayarları elle verilmiş olabilir.Otomatik olması gerekiyorfunny' Alıntı:bizim tahtalardan bikaç tanesinden sorunsuz giriş yapılıyor fakat diğerlerinden giriş yapamıyorum.tahtalar program vs tamamen aynı tarayıcılarım güncel bu nasıl iştir![]()
halince' Alıntı:Hocam EBaya girmeyen tahtaların DNS İP ayarları elle verilmiş olabilir.Otomatik olması gerekiyorfunny' Alıntı:bizim tahtalardan bikaç tanesinden sorunsuz giriş yapılıyor fakat diğerlerinden giriş yapamıyorum.tahtalar program vs tamamen aynı tarayıcılarım güncel bu nasıl iştir![]()
abdullahucar42' Alıntı:İl milli eğitimin duyurusu
EBA veri merkezinde bir sistem çökmesi oluştuğu ve düzeltilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirilmiştir. Bundan dolayı EBA Modüllerine (cbs.eba.gov.tr, pybs.eba.gov.tr..vb) girişlerde ve Fiber İnternet Bağlantılarında sorunlar oluşabilmektedir.
acer50' Alıntı:yan odada pc giriyor, akıllı tahta girmiyor, şimdi sorun ne, öğretmene anlatabilirsen anlat, farklı tarayıcılarla denedim, normal internet sayfaları açılıyor, fiber bağlantı var okulda. bazı akıllı tahtalar giriyor, bazıları girmiyor, çııldıracam :verymad:
selcuklu' Alıntı:Faz 1 mersin imajı yüklü makinelerde tüm tarayıcılar güncel, sertifika var bazılarında Eba'ya giremiyoruz. Fikri olan var mı? Diğer tüm sayfalar açılıyor.
elite' Alıntı:selcuklu' Alıntı:Faz 1 mersin imajı yüklü makinelerde tüm tarayıcılar güncel, sertifika var bazılarında Eba'ya giremiyoruz. Fikri olan var mı? Diğer tüm sayfalar açılıyor.
bizde de durum aynı dün fiber açıldı EBA hariç diğer sitelere giriyor anlamadım