hocam aynı kitabın bazı derslerini açıyor bazılarını açmıyor.Yüklü olmasa diğerlerini de açmaz diye düşünüyorum.Acaba açılmayan dosyada sorun olabilir mi.Net fremework 3.5 yuklu mü? degilse yukleyip deneyin.
Hocam z kitaplar için adobe reader mı lazım.Bilgisayarda java ve netFramework kurulu.E kitapları açarken adobe reader sorun çıkartıyordu bizde chorome ile açıyoruz şimdi.Bizdeki sorun z kitapların bazılarını açıyor bazılarını açmıyor.Hocama açılmayan z kitabı tekrar indirmesini söyledim.Bide akıllı tahtalarda windows update kısmında netFramework güncellemesi var ama bir türlü güncellemiyor.Ondan da olmuş olabilir diye düşünüyorum.Acrobat güncellemesi yapmıyor meb hattında ondan olabilir, acrobat reader ı tamamen kaldırın tahtadan, foxid kurun, daha sonra açmayı deneyin z kitapları
Hocam z kitaplar için adobe reader mı lazım.Bilgisayarda java ve netFramework kurulu.E kitapları açarken adobe reader sorun çıkartıyordu bizde chorome ile açıyoruz şimdi.Bizdeki sorun z kitapların bazılarını açıyor bazılarını açmıyor.Hocama açılmayan z kitabı tekrar indirmesini söyledim.Bide akıllı tahtalarda windows update kısmında netFramework güncellemesi var ama bir türlü güncellemiyor.Ondan da olmuş olabilir diye düşünüyorum.
windows güncellemeler de meb engelinde[
Akıllı tahtalarda güncelleme oluyor bazen hocam acaba bazılarına mı engel koyuyor herşey sorun valla
ne yapacaz ya anlamadım gitti.windows güncellemeler de meb engelinde![]()
Bunlar free programlar mı kendi sitesinden mi indirelimFoxit Reader veya Sumatra programını kurun.
Birde kendi sitesinden indirince ingilizce ve ayrıca 14 gün deneme süresi var diyor.Foxit Reader için.Foxit Reader veya Sumatra programını kurun.
14 gün denemesi olan yan bir program, foxid reader ücretsizBirde kendi sitesinden indirince ingilizce ve ayrıca 14 gün deneme süresi var diyor.Foxit Reader için.
ne yapacaz ya anlamadım gitti.
Bunlar free programlar mı kendi sitesinden mi indirelim
Preference menüsünden Languages kısmından Türkçe yapılabiliyor hocam. Foxit ücretsiz bir program ayrıca.Birde kendi sitesinden indirince ingilizce ve ayrıca 14 gün deneme süresi var diyor.Foxit Reader için.