Akıllı Tahtalarda Mavi Ekran (Yeniden Başlat-Onarma Sorunu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ay51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ay51

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar akıllı tahtalara imag dosyasını yükledim. Sırayla Office 2007, winrar ve tooltime freeze yükledim. Başka herhangi bir düzenleme yapmadım. Akıllı tahtalarbelli bir süre kullanıldıktan sonra öğretmenler belli aralıklarla mavi ekran (yeniden başlat-gelişmiş ayarlar-onarma) sorunu olduğunu bildirdiler. Aynı tahtaları BT sınfında da kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım. Sürekli sistem geri yükleme yapmak zaman alıyor. Bu duruma karşı ne yapabilirim?

Mavi ekran alıyorsanız, ekran kartı, RAM, küçük bir ihtimalle de sabit diskte hata olabilir. Tahtaları ilk haline geri getirip, servisi çağırırsanız iyi olur. Tabu bu yazdığım, birkaç tahtada varsa. Eğer tahtaların çoğunda bu hata varsa kurduğunuz programlar, virüs ya da başka bir nedenden sistem dosyaları zarar görüyor olabilir, donanım sürücülerinde sıkıntıya sebep olabilir.

Toolwiz Time Freeze tahtaları korumakta yetersiz bir program. Tahta bir kaç kez nizami olmayan şekilde(fişi çekilerek) kapatılınca Windows çöküyor. Drive Vaccine kullanın.

hocam drive vaccine kurmak istiyorum disk bölümleri korumalı diyor, nasıl bu korumayı kaldırabilirim

BBNET
Geri