Akıllı Tahtalarda En Çok Gelen Sorular Neler?

Kodla Büyü
ferdierdem55' Alıntı:
light' Alıntı:
Arkadaşlar bu etkileşimli tahtalar el yazısı ile yazdığımız yazıyı bilgisayar harflerine dönüştürüyor mu? Nasıl yapılıyor bu işlem bilen varmı?
Şimdiden teşekkürler
Araçlar menüsünden metin kalemi var hocam.Onunla yapıyosunuz.
Çok teşekkür cevap için hocam

Adobe reader da. Görünüm(view) menüsünden - (Page view) sayfa görünümü --- tek sayfa /single page) seçeneğini seçerseniz pdfler kaymaz.

deniz774' Alıntı:
bir soru(n) da benden ? akıllı tahta açılırken mavi ekran hatası veriyor ve sürekli yeniden başlıyor... format atmaya çalıştıştığımda ise "kurulum yapılıyor" kısmında donup kalıyor... donanımsal bir sorun mu acaba?
Hocam format CD sinde sorun olabilir. Başka bi tahtadan image alıp at hocam. Hem daha kısa sürer.

sevdalina' Alıntı:
Arkadaşlar starboardda görüntülü ses kaydı yapabiliyormuyuz??? Yani örneğin matematik öğretmeni bir sorunun çözümünü starboardda çizse ve anlatsa, bu görüntüyü öğretmenin sesi ile birlikte kayıt edebiliyormuyuz?? Nasıl??

araçlar-aksesuarlar-ekran kaydedicisi ile ses ve görüntü kaydı imkanı var hocam..sesiçin ayarlarını yapmanız gerekiyor ama ekran kaydedicisini açtıktan sonra

deniz774' Alıntı:
bir soru(n) da benden ? akıllı tahta açılırken mavi ekran hatası veriyor ve sürekli yeniden başlıyor... format atmaya çalıştıştığımda ise "kurulum yapılıyor" kısmında donup kalıyor... donanımsal bir sorun mu acaba?

imaj yükleyin bence format atma olayı yok artık.

yasinakkus' Alıntı:
Adobe reader da. Görünüm(view) menüsünden - (Page view) sayfa görünümü --- tek sayfa /single page) seçeneğini seçerseniz pdfler kaymaz.

bu sorunu tamamen çözmek için acrobat reader 11 yükleyin sorun kalmaz.

tcoalngsau' Alıntı:
sevdalina' Alıntı:
Arkadaşlar starboardda görüntülü ses kaydı yapabiliyormuyuz??? Yani örneğin matematik öğretmeni bir sorunun çözümünü starboardda çizse ve anlatsa, bu görüntüyü öğretmenin sesi ile birlikte kayıt edebiliyormuyuz?? Nasıl??

araçlar-aksesuarlar-ekran kaydedicisi ile ses ve görüntü kaydı imkanı var hocam..sesiçin ayarlarını yapmanız gerekiyor ama ekran kaydedicisini açtıktan sonra
Hocam mikrofon ayarlarını yaptım ama akıllı tahtada ses kaydını bir türlü yapamıyorum, normal pc de starboardla görüntülü ses kaydı yaptım (aynı mikrofon) ama akıllı tahtada olmuyor offf :(

tcoalngsau' Alıntı:
deniz774' Alıntı:

hocam pc açılmıyor ki imaj atayım...

sevdalina' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:
sevdalina' Alıntı:

Hocam mikrofon ayarlarını yaptım ama akıllı tahtada ses kaydını bir türlü yapamıyorum, normal pc de starboardla görüntülü ses kaydı yaptım (aynı mikrofon) ama akıllı tahtada olmuyor offf :(

tahtada ses ayarlarına girin (denetim masası) oradan microfonu etkinleştirin..ayarları kurcalayın biraz

tcoalngsau' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:
tahtanın bir tanesine imaj yükledi vestel personeli..sonra masaüstündeki dosya-uygulama-v.b ne açmak istersek çift tıklama ile açılmıyor ve üzerinde köşede check işareti çıkıyor..Administrator hesabında bu olay yok herşey normal..Ayrıca vestel kullanıcısında denetim masası engellenmiş girilmiyor..
klasör seçeneklerine baktım ama birşey bulamadım

çozümü bilen varmı?
sorunu netsupport protect programı yapıyordur hocam vestel oturumunda. Onu deactive yaparsanız düzelir muhtemelen. Hatta tamamen kaldırın gitsin :D

tşkler denicem hocam

hocam kusura bakmayın kulak misafiri oldum ama kaldırırsanız kullanıcı kısıtlamalarını nasıl yapacaksınız. bende yapmak istiyorum netsp. kalkınca kullanıcı program kurabiliyor. kısıtlamalar nasıl olacak??????

deniz774' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:
deniz774' Alıntı:

hocam pc açılmıyor ki imaj atayım...
Sürekli yeniden başlıyor demişsiniz ama hocam. Flasha hiren's boot yükleyin. Başlangıçta usb den başlatın. Sağlam tahtadan taşınabilir hard diske image ı alın ve atın. Bilgisayarın tamamen açılmasına gerek yok yani..

starboard yazılımında müzik kategorisinde besteleyici varmış Notaları yazıyormuşsun tahta bu notaları çalıyormus yapabilen var mı

ACROBAT READER TURKCE KARAKTER SORUNU
Acrobat reader ile bir dersin dokumanini actik.
Bir paragraf secip copy yaptik.
Libofficeye de starboarda da paste yaptik. Turkce karakterleri tanimadi. Yuklu olan acrobat reader ingilizce menulu.

Hocam pdf dosyasını dönüştürmeniz gerekiyor. Abby Pdf Dönüştürücüyü tavsiye ederim.

LÜTFEN DUYUN SESİMİ ARTIK !!!!!! Şu anda şifresiz yükleme yapılmıyor ama netsupport protect kaldırmak istiyorum ozama kullanıcı sınırlaması kalkıyor bu durumda ne yapmam lazım tam anlatabilirmisiz.
LÜTFEN!!!!!!!

cihanaa' Alıntı:
LÜTFEN DUYUN SESİMİ ARTIK !!!!!! Şu anda şifresiz yükleme yapılmıyor ama netsupport protect kaldırmak istiyorum ozama kullanıcı sınırlaması kalkıyor bu durumda ne yapmam lazım tam anlatabilirmisiz.
LÜTFEN!!!!!!!

az önce netsupport protecti kaldırdım geçici oalrak ve işlemlerimi yaptım sonra tekrar active ettim..sizde bunu yapabilirisniz..sağ alt köşede netsupport simgesine sağ tıklayın ve deactive seçin sonra vestel şifresini girin böylece pasif yapmış olursunuz. tekrar sağ tıklayın ve active edin. işlem bu kadar

net support protecti tamamen kaldırsak
nerden indirebiliriz.
sitesine baktım ancak trial indirebiliyoruz

tcoalngsau' Alıntı:
cihanaa' Alıntı:
LÜTFEN!!!!!!!

az önce netsupport protecti kaldırdım geçici oalrak ve işlemlerimi yaptım sonra tekrar active ettim..sizde bunu yapabilirisniz..sağ alt köşede netsupport simgesine sağ tıklayın ve deactive seçin sonra vestel şifresini girin böylece pasif yapmış olursunuz. tekrar sağ tıklayın ve active edin. işlem bu kadar
tahtayı yavaşlattığı için komple kaldırmak istiyorum. Kaldırdıktan sonrada kullanıcıya sınırlama getirmek istiyorum nasıl yaparım siz bir de onu deneseni???

Arkadaşlar akıllı tahta da hiçbir işlem yapamıyorum yaptığım bilgisayar kiltleniyor virüs programıyla tarama bile yaptıramıyorum optsvc.exe hatası gibi bir hata veriyor çalışmayı durdurdu diye. çözüm ne olabilir.

hlyzkn' Alıntı:
Arkadaşlar akıllı tahta da hiçbir işlem yapamıyorum yaptığım bilgisayar kiltleniyor virüs programıyla tarama bile yaptıramıyorum optsvc.exe hatası gibi bir hata veriyor çalışmayı durdurdu diye. çözüm ne olabilir.
hocam tahtaya usb klavye takın. güvenli kip te açmayı deneyin. Açarsa sistem geri yüklemeyi bi deneyin. Bu olmazsa başka sağlam bi tahtadan image alın atın. En sağlamı bu bence.

busra1987avsar' Alıntı:
arkadaşlar akıllı tahtalarda kablosuzdan nete bağladım ama tekrar kablosuz bağlantıyı keseceğim yeri bulamıyorum ????
Sağ altta wireless bağlantı simgesine bi kere tıklayın hocam. Açılan pencerede bağlandığınız ağın simgesi üzerine tıklayın, bağlantı kes seçeneğini seçin.

ferdierdem55' Alıntı:
busra1987avsar' Alıntı:
arkadaşlar akıllı tahtalarda kablosuzdan nete bağladım ama tekrar kablosuz bağlantıyı keseceğim yeri bulamıyorum ????
Sağ altta wireless bağlantı simgesine bi kere tıklayın hocam. Açılan pencerede bağlandığınız ağın simgesi üzerine tıklayın, bağlantı kes seçeneğini seçin.
Hocam bu şekilde şifre kayıtlı olduğu için tahta bi sonraki açılmada tekrar bağlanacaktır diye düşünüyorum
wireless bağlantı simgesi->ağ ve paylaşım merkezi-> kablosuz ağları yönet-> açılan sayfada altta kablosuz ağ ismine tıkla-> üstte kaldır(veya sağ tık kaldır) şeklinde bağlantıyı tamamen kaldırmalıyız

BBNET
Geri