mfacil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,106 2 Ağustos 2019 #1 arkadaslar malum youtube de acıldı akıllı tahlatalarda ogrencıler muzık dınlıyordu suan cıgırdan cıkar ıdarede onlem almak ıstıyor ogretmenler flashlarını ogrencılere verıyor o nedenle cozum olmuyor atak tıpı programlar onerılerınızı beklıyorum
arkadaslar malum youtube de acıldı akıllı tahlatalarda ogrencıler muzık dınlıyordu suan cıgırdan cıkar ıdarede onlem almak ıstıyor ogretmenler flashlarını ogrencılere verıyor o nedenle cozum olmuyor atak tıpı programlar onerılerınızı beklıyorum
M Misafir 142690 Misafir 2 Ağustos 2019 #2 Netsupport school kurun, teneffüslerde klavye mouse işlevini kapatırsınız veya tahtayı kitlersiniz işinizi görür
Netsupport school kurun, teneffüslerde klavye mouse işlevini kapatırsınız veya tahtayı kitlersiniz işinizi görür
M Misafir 142690 Misafir 2 Ağustos 2019 #4 mfacil' Alıntı: agda sıkıntı vermez degıl mı Genişletmek için tıkla ... Normal internette ben sorun yaşamadım ama fiber var ise sorun olabilir denemek lazim
mfacil' Alıntı: agda sıkıntı vermez degıl mı Genişletmek için tıkla ... Normal internette ben sorun yaşamadım ama fiber var ise sorun olabilir denemek lazim