yapmak zorunda değilsiniz keyfinize kalmış. ama elinizden geliyorsa yapabilirsiniz. pardus konusuna gelince idarenizi bilglendirin kabul ederlerse windows kurun geçin. bakmayın öyle zorunlu falan dediklerine. ben geçen sene hepsini geçirdim. öğretmenler zorlanıyordu. sonuçta işlerin yürümesi aslolan şeydir. bi sıkıntı olırssa da elinizde flash bellek ile pardus imajı kurmak 15 dk. bu işler at ile deve değil. devlet meselesi de değil. zaten pardus tamamen yerli ve milli bir işletim sistemi de değil. modifiye edilmiş sistem. bu saçma ısrarı anlamadım bir türlü.Akıllı tahtaları özellikle de garantisi bitmemişleri windowsa çevirebilir miyiz? Öğretmenler zorluk çekiyor diye. Yeğitek sorumlusu değilim ama benim yapmam gerekir mi? Bu konuda bilgilerinizi merak ediyorum hocalarım
hocam kaç ay önce bunları bende yazdım ama beni bombardımana tuttular. düşüncelerine aynen katılıyorum ve selamlarımı iletiyorum.yapmak zorunda değilsiniz keyfinize kalmış. ama elinizden geliyorsa yapabilirsiniz. pardus konusuna gelince idarenizi bilglendirin kabul ederlerse windows kurun geçin. bakmayın öyle zorunlu falan dediklerine. ben geçen sene hepsini geçirdim. öğretmenler zorlanıyordu. sonuçta işlerin yürümesi aslolan şeydir. bi sıkıntı olırssa da elinizde flash bellek ile pardus imajı kurmak 15 dk. bu işler at ile deve değil. devlet meselesi de değil. zaten pardus tamamen yerli ve milli bir işletim sistemi de değil. modifiye edilmiş sistem. bu saçma ısrarı anlamadım bir türlü.
yapmak zorunda değilsiniz keyfinize kalmış. ama elinizden geliyorsa yapabilirsiniz. pardus konusuna gelince idarenizi bilglendirin kabul ederlerse windows kurun geçin. bakmayın öyle zorunlu falan dediklerine. ben geçen sene hepsini geçirdim. öğretmenler zorlanıyordu. sonuçta işlerin yürümesi aslolan şeydir. bi sıkıntı olırssa da elinizde flash bellek ile pardus imajı kurmak 15 dk. bu işler at ile deve değil. devlet meselesi de değil. zaten pardus tamamen yerli ve milli bir işletim sistemi de değil. modifiye edilmiş sistem. bu saçma ısrarı anlamadım bir türlü.
Orjinal olmayan bir windowsu neden yükleyeyim ki, neden sorumluluk alayım. Garantisi de devam ediyor. Orasına takılıyroum . Yeğitek okul sorumlusu da değilim. 15 dk *32 tahta. Biraz teknik elemanlığa geçiyor. Ben bu sürede eğitim de alabilirim kendime.öyle değil mi?yapmak zorunda değilsiniz keyfinize kalmış. ama elinizden geliyorsa yapabilirsiniz. pardus konusuna gelince idarenizi bilglendirin kabul ederlerse windows kurun geçin. bakmayın öyle zorunlu falan dediklerine. ben geçen sene hepsini geçirdim. öğretmenler zorlanıyordu. sonuçta işlerin yürümesi aslolan şeydir. bi sıkıntı olırssa da elinizde flash bellek ile pardus imajı kurmak 15 dk. bu işler at ile deve değil. devlet meselesi de değil. zaten pardus tamamen yerli ve milli bir işletim sistemi de değil. modifiye edilmiş sistem. bu saçma ısrarı anlamadım bir türlü.
O zaman yükleme hocam. Soruyu Windows’a çevirebilir miyiz diye sormuşsun şimdi de neden yükleyeyim demişsin. Siz pardustan devam edin hocam windows‘a gerek yok.Orjinal olmayan bir windowsu neden yükleyeyim ki, neden sorumluluk alayım. Garantisi de devam ediyor. Orasına takılıyroum . Yeğitek okul sorumlusu da değilim. 15 dk *32 tahta. Biraz teknik elemanlığa geçiyor. Ben bu sürede eğitim de alabilirim kendime.öyle değil mi?
Çeviremeyiz diye düşünüp sordumO zaman yükleme hocam. Soruyu Windows’a çevirebilir miyiz diye sormuşsun şimdi de neden yükleyeyim demişsin. Siz pardustan devam edin hocam windows‘a gerek yok.