Akıllı tahtalar ve windows

Kodla Büyü

esens

Üye
Akıllı tahtaları özellikle de garantisi bitmemişleri windowsa çevirebilir miyiz? Öğretmenler zorluk çekiyor diye. Yeğitek sorumlusu değilim ama benim yapmam gerekir mi? Bu konuda bilgilerinizi merak ediyorum hocalarım

Akıllı tahtaları özellikle de garantisi bitmemişleri windowsa çevirebilir miyiz? Öğretmenler zorluk çekiyor diye. Yeğitek sorumlusu değilim ama benim yapmam gerekir mi? Bu konuda bilgilerinizi merak ediyorum hocalarım
yapmak zorunda değilsiniz keyfinize kalmış. ama elinizden geliyorsa yapabilirsiniz. pardus konusuna gelince idarenizi bilglendirin kabul ederlerse windows kurun geçin. bakmayın öyle zorunlu falan dediklerine. ben geçen sene hepsini geçirdim. öğretmenler zorlanıyordu. sonuçta işlerin yürümesi aslolan şeydir. bi sıkıntı olırssa da elinizde flash bellek ile pardus imajı kurmak 15 dk. bu işler at ile deve değil. devlet meselesi de değil. zaten pardus tamamen yerli ve milli bir işletim sistemi de değil. modifiye edilmiş sistem. bu saçma ısrarı anlamadım bir türlü.

yapmak zorunda değilsiniz keyfinize kalmış. ama elinizden geliyorsa yapabilirsiniz. pardus konusuna gelince idarenizi bilglendirin kabul ederlerse windows kurun geçin. bakmayın öyle zorunlu falan dediklerine. ben geçen sene hepsini geçirdim. öğretmenler zorlanıyordu. sonuçta işlerin yürümesi aslolan şeydir. bi sıkıntı olırssa da elinizde flash bellek ile pardus imajı kurmak 15 dk. bu işler at ile deve değil. devlet meselesi de değil. zaten pardus tamamen yerli ve milli bir işletim sistemi de değil. modifiye edilmiş sistem. bu saçma ısrarı anlamadım bir türlü.
hocam kaç ay önce bunları bende yazdım ama beni bombardımana tuttular. düşüncelerine aynen katılıyorum ve selamlarımı iletiyorum.

Orjinal olmayan bir windowsu neden yükleyeyim ki, neden sorumluluk alayım. Garantisi de devam ediyor. Orasına takılıyroum . Yeğitek okul sorumlusu da değilim. 15 dk *32 tahta. Biraz teknik elemanlığa geçiyor. Ben bu sürede eğitim de alabilirim kendime.öyle değil mi?

Orjinal olmayan bir windowsu neden yükleyeyim ki, neden sorumluluk alayım. Garantisi de devam ediyor. Orasına takılıyroum . Yeğitek okul sorumlusu da değilim. 15 dk *32 tahta. Biraz teknik elemanlığa geçiyor. Ben bu sürede eğitim de alabilirim kendime.öyle değil mi?
O zaman yükleme hocam. Soruyu Windows’a çevirebilir miyiz diye sormuşsun şimdi de neden yükleyeyim demişsin. Siz pardustan devam edin hocam windows‘a gerek yok.

Garanti ile yazılımın alakası yok. Firmaların dediği bu. Diyelim windows garantiyi bozuyor. Neye göre kime göre? Windows hariç tüm yazılımlar lisanslı mı? Onlar da garantiyi bozar o zaman.

Öğretmen zorluk çekiyor olabilir haklılar da ama yeğitek ve bakanlık pardus kurmayana sorar hesabı gelince. Biz yazı gönderdik kurun diye der. Ha kimin görevidir bilemem. Yeğitek okul sorumlusu varsa onun görevi ama yoksa illa birinin görevi olacaktır.

Ben pardusu kurarım zamanı gelince. sonra da öğretmen pdf kullansın eğer z kitap çalışmıyorsa derim. Öğretmen zorlanıyorum dedi windows kur,birisi geldi pardusa çevir o gitti geri windows kur. Milletin gönlünü mü eğleneceğim.

Ben bana derlerse yaparım gerisi kendi bilecekleri iş. Boş bir tahtada hazırlıklarımı yapıyorum. Öğretmenlerden z kitap istedim getirenlerin ayarlamasını yapıyorum. Tüm tahtalara ayarlarıyla imaj atınca hocam diye koşup gelirse ben istedim umursamadın şimdi pdf mi kullanırsın tebeşir mi o senin tercihin der geçerim.

Bu sene okulumuza yeni tahtalar geldi aidata marka. Z kitap harici herhangi bir sorun yaşanmıyor. İnternet, pdf ,diğer dosyalarda sorun yok. Z kitapları da pardus uyumlu hale getirmeye başladılar. Wine ile açamayanlar da pdf olarak ayarlasın dedim. Pardus 23.4 şu an için eski parduslere nazaran daha kullanışlı ufak tefek sıkıntıları olsa da. Öğretmenlerin zorluk çekmesini gerektiren bir durum yok. Tabii çok özel bir uygulama kullanmıyorlarsa.

ilksms
Geri