Akıllı tahtada virüs kafayı yiyecem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ucamus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
akıllı tahtaları daha yeni imajladım ama bi virüs meleti başımızı bırakmadı kafayı yiyecem.Bu virüsün çözümünü bilen var mı öğretmenlerin usblerinden bulaşmış sanırım.Tahtada deep freeze+netsupport+usb disk security var internet yok 40 tane akıllı tahtayı yeni yapmıştım off off :cry: :?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 699
avastla tara hocam bu virüs genelde oluyor bence çok endişe edilecek bir durum yok gizli görünen klasörün icinde dğer dosyalar kes başka bir yere yapıştır biçimlendir flaşı usb disk securtiy genel de ise yaramıyor

endişesinde değilim de hocam muhakkak bir şekilde yapılır ama bu virüsün kesin bir biçimde temizlenmesi gerek kökten çözüm bulmak lazım sürekli kes kopyala yapıştır dışında

hocam total 360 ı deneyin ücretsiz ve flaşı taktığınızda otamatik algılıyor ben kullandım

gulivo' Alıntı:
hocam total 360 ı deneyin ücretsiz ve flaşı taktığınızda otamatik algılıyor ben kullandım
onu kullanıyorum hocam şu anda hatta bir bilgisayarada kuruyorum :) ama işin ilginci bu virüs hakkında pek bilgi falan yok. @Cobol buralarda ise yada @developer hocam bi görse baksa yorum yapsa çünki virüs onların işi :)

kaspersky veya trend micro temizliyor hocam bende de vardı. Ben ucuz olduğu için trend micro aldım.

evet bu virüsün aynısı benim okulumda da mevcut ne yapmak gerek kesin çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Flashı çıkarın sonra anti-virüsle tarama yapın bulup silecektir ardından flashı takın takar takmaz flashtaki virüsü bulacaktır ona da onar derseniz sorun kalmaz.

usb-av pro kullanabilirsiniz, temizliyor. daha sonra isimsiz görünen klasördeki dosyalarınızı içinden dışarı alıp klasörü siliniz.

BBNET
Geri