akıllı tahtada usb adaptor driveri olan varsa

Kodla Büyü

omerkaraca

Aktif Üye
yeni okulumuda Akıllı mimio tahta var ama hiç kullanılmamış. Bununla uğraşıyorum. Bu tahtada girişinde usb adaptor var "Serial to usb adaptor" Bilgisayar usbyi bağladığımda sahara usb adaptor driveri istiyor Bu driveri internetten ne yaptıysam bulamadım başka bir serial to usb driver buldum. Bu seferde bilgisayar bu sorunu vermiyor ama akıllı tahtanın ışığı turuncu yeşil yanması gerekiyor. mimio studio 7.0 yükledim programda interaktif moda geçmeye çalıştığımda donanım yok diyor. Kabloları değiştirdim 3 kabloyla denedim olmadı. Bir başka çözüm olarakta serial kablo alıp bilgisayara seri porttan bağlamayı deneceğim çalışığ çalışmayacağını bilmiyorum tabi öncelik driveri olan varsa ..

benim akıllı tahtayla başım dertte.ışığı hiçbir şekilde yanmıyor bozuk mu yoksa kablo mu problemli anlamadım.

eet arkadaşlar başka kabloyla da denedim bizim akıllı tahtada TIK yok. ne edem bilemedim?

durumu çözdüm orjinal yazılımı kullanmak gerekiyormuş onun için astel elektronik aranması gerekir ithalatçı firma size cd gönderiyor. adaptor ve program bu cd de var

bizde de mimio var. abuk sabuk cihazlar. usb den görünme sorunu var.kısaca elimilzde patladı, yaşasın çok bilmiş idareciler.

BBNET
Geri