akıllı tahta program açma

Kodla Büyü

asli_1185

Aktif Üye
arkadaşlar akıllı tahtada tüm programlar dosyalar starboardda açılıyor. touch screeni, word belgelerini bile o programla açıyor. nasıl düzeltebiliriz. aciilll

Hocam yeni bir kullanıcı oluşturun. Düzelir.. VESTEL kullanıcısında düzeltmek içinse, registry ayar dosyaları var. Bunları yükleyerek sorunu gidirebilirsiniz. Google da benzer şekilde arama yaparsanız (Windows dosya ilişkilendirmesini düzeltmek ... v.b) bu registry ayar dosyalarına ulaşabilirsiniz. Sistem geri yükleme ile önceki bir zamana da sistemi geri yükleyebilirsiniz. En temizi ve kolayı imajı yüklemek ve kullanıcıların bu tür hatalarına karşı bilgisayarı korumak için Toolwiz Time Freezer veya DeepFreeze gibi bir program kullanmak.

bilgisayarın sistem geri yüklemesi kapalıymış. o lnk kayıt defterini de yükledim. reg uzantılı dosya vermişler onu da yükledim ama olmadı. yeni kullanıcı ekleyelim bakalım. onu da deneyelim.

arkadaşlar yeni kullanıcı ekledim. yönetici olarak. ama açılışta yine vesteli açıyor. ben diğer yeni hesabıaçmak istiyorum. kullanıcı değiştirden girebiliyorum. ama zaman kaybı oluyor. nasıl yaparız açılışta diğer yönetici hesabını açsın.

BBNET
Geri