1. Faz win7 işletim sistemi anahtar key olarakta Rohos kullanıyoruz.muharremyildiz' Alıntı:Teşekkürler hocam...
usb anahtar yazılımı hangisi? (Rohos, Predator,ATAK....) Sizin akıllı tahtalar win 8.1 olanlardan mı? Yoksa 1. Faz Win 7 mi?
Hocam öğrencilerin tahtaları kullanması olumsuz durumlara sebep olabiliyor. Olmadık içerikler yükleme virüs bulaştırma vb birçok olumsuz durum var. Hatta bir okulda öğrenciler tahtanın biosuna ve girişine şifre koymuşlardı. Yani etkileşimli tahtalar öğrencilerin kullanması için değil öğretmenin ders anlatması için kullanılırsa daha güzel olur.g.cetin.66' Alıntı:Akıllı tahtada atak yada rohos neden kullanılır anlamam bırakın öğrenciler kullansın bırakın öğrenciler bozsun hangi teknolojiyi kımden saklıyoruz ki , bırakın şarkı dinlesinler oyun oynasınlar video izlesinler , "İÇERİK KONTROLÜNÜ SAĞLAMAK KOŞULU İLE " sözlerim yanlış anlaşılmasın sonra.bunun içinde tahtalarında interneti olanlar içinde uzaktan kontroller ile güvenlik ve içerik sağlanabilir diye düşünüyorum , acizane fikrim bu yanlışta olabilir
Aklıma gelmedi değil ama madde olarak eklersem öğretmenlerimiz bu kadarda olmaz demelerinden çekindim sizde yazınca eklemeye karar verdim.Kolemans' Alıntı:Anahtar yazılım kullanırken dikkatli olun. Birçok okulda 1 yıl içinde usb girişleri bozuldu. Sürekli bellek çıkarıp takma ve öğretmenlerin usb belleklerine anahtarlık bağlamaları ağırlık yaptığından usb girişlerini bozabiliyor. Aman dikkat.
Aynen katılıyorum. ET 'ler teneffüslerde öğrenci kullansın diye değil, öğretmen dersini anlatsın diye var. Sonra her sınıfta bangır bangır müzik açılıp diskoya dönüyor. Her sınıf ayrı telden çalıyor.Kolemans' Alıntı:Hocam öğrencilerin tahtaları kullanması olumsuz durumlara sebep olabiliyor. Olmadık içerikler yükleme virüs bulaştırma vb birçok olumsuz durum var. Hatta bir okulda öğrenciler tahtanın biosuna ve girişine şifre koymuşlardı. Yani etkileşimli tahtalar öğrencilerin kullanması için değil öğretmenin ders anlatması için kullanılırsa daha güzel olur.
Kar zarar hesabı yaparsak bir öğrencinin öğreneceği diğer öğrencilerin kaybı olacak bu sebeple. Bence öğrenci kendi iyilikleri için tahtaları kullanmaması daha iyi.g.cetin.66' Alıntı:Akıllı tahtada atak yada rohos neden kullanılır anlamam bırakın öğrenciler kullansın bırakın öğrenciler bozsun hangi teknolojiyi kımden saklıyoruz ki , bırakın şarkı dinlesinler oyun oynasınlar video izlesinler , "İÇERİK KONTROLÜNÜ SAĞLAMAK KOŞULU İLE " sözlerim yanlış anlaşılmasın sonra.bunun içinde tahtalarında interneti olanlar içinde uzaktan kontroller ile güvenlik ve içerik sağlanabilir diye düşünüyorum , acizane fikrim bu yanlışta olabilir
bu cihazlar zaten zamanla ya tozdan yağmurdan çamurdanya elektrikten yada başka nedenlerle bozulmayacaklarmı , lab da duran kasalar durdukları yerde akşam sağlam bırakıyorsun sabah bozuk buluyorsun ya anakartı yanıyor i ya kondansöterleri şişiyor , ya bilmem ne oluyor