Akıllı tahta kalemlerinin uçları kopmuş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ertsen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ertsen

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Yeni tayinimin çıktığı okulda 5-6 tane kalemin uçları kopmuş. Bunlara ne yapılabilir, pratik öneriler var mı?

Yapılacak fazla bir şey yok, ya vestel'i arayıp, ücretini ödeyip, satın alacaksınız ya da normal tahta kalemlerinin arkasını kullanacaklar. Tahta kalemi çok da gerekli değil açıkçası. Yeter ki tahtayı çizmeyecek, plastik bir kalem kullansınlar.

ertsen' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Yeni tayinimin çıktığı okulda 5-6 tane kalemin uçları kopmuş. Bunlara ne yapılabilir, pratik öneriler var mı?

ben bu kalemlerden hiç görmedim? nasıl birşey bahsettiğiniz kalemler?
faz 1-2 hangisi ile birlikte dağıtıldı?

wertyu6' Alıntı:
ertsen' Alıntı:

faz1 ile dağıtılmış. ucu sert kauçuk. Bir şey yapılabilir mi diye kalemleri verdiler bana. Henüz bir çözüm bulamadık.

ertsen' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
ertsen' Alıntı:

faz1 ile dağıtılmış. ucu sert kauçuk. Bir şey yapılabilir mi diye kalemleri verdiler bana. Henüz bir çözüm bulamadık.
Önce arıza kaydı oluştur. Garantiye gönder yenisini gönderirler. Ben iki tanesini göndermiştim ve yenileri gelmişti.

BBNET
Geri