akıllı tahta kablolu bağlantı sorunu

Kodla Büyü

yagmur331

Üye
Merhaba hocalarım, okulumuzdaki akıllı tahtaların 2 tanesinde kablolu bağlantı çalışmıyor. Fatih ağına kablosuz bağlanıyor ama kabloyu görmüyor. Sistem odasını kontrol ettiğimde 2 tahtanında takılı olduğu alanda ışık yanmıyor.Yerlerini değiştirdim ama yine çalışmadı. Ne yapabilirim bu sorunu çözmek için acaba?

Merhaba hocalarım, okulumuzdaki akıllı tahtaların 2 tanesinde kablolu bağlantı çalışmıyor. Fatih ağına kablosuz bağlanıyor ama kabloyu görmüyor. Sistem odasını kontrol ettiğimde 2 tahtanında takılı olduğu alanda ışık yanmıyor.Yerlerini değiştirdim ama yine çalışmadı. Ne yapabilirim bu sorunu çözmek için acaba?
Arıza kaydı açın hocam Fatih PYS: Kullanıcı Girişi

önce aygıt yöneticisinden ethernet kartını tanıyor mu kontrol edin, sürücü güncellemesi yapın veya imaj atın. tahtanın ethernet girişlerine telefonun kamerasıyla bakın, içindeki pinlerde sorun var mı diye. tahtanın kablosunda sorun olmaz ama yinede bir bilgisayara bağlayarak kabloda sorun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

akıllı tahtanıza kanaldan gelen kabloda bir bağlantı var tahtaya takılı kablo yaklaşık 1.5 2 metre onun ucu kanalda bir yuvaya takılı kablonuz zarar görmüş olabilir kanalı açıp ethernet kablosu takıp deneyebilirsiniz arıza kaydı açmadan .Bizim okulda kablo zarar görünce böyle çözülmüştü.

Akıllı tahtaların kablosu access point'lere bağlı oluyor. Benzer bir sorunu biz de yaşamıştık. Kablolarla çok uğraştık. En son arıza kaydı bıraktık. Gelen eleman access point arızalı dedi. Söktü. Kabloyu doğrudan bağladı.

ilksms
Geri