Z zeyneptngr Site Gezgini Mesajlar 91 13 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar Windows logosu çıkıyor ama devamı gelmiyor öylece kalıyor f8 ile başlatıp onarmayı denedim oda olmadı devamı gelmedi oylece kaldı güvenli modda da açılmadı ne yapmam gerekiyor başka?
Arkadaşlar Windows logosu çıkıyor ama devamı gelmiyor öylece kalıyor f8 ile başlatıp onarmayı denedim oda olmadı devamı gelmedi oylece kaldı güvenli modda da açılmadı ne yapmam gerekiyor başka?
T teknkogretmen Aktif Üye Mesajlar 163 25 Mayıs 2015 #4 Hocam imaj yüklemesi gerekiyor. İmaj dosyasını temin edip (il koordinatörünüzle iletişime geçin) tahtayı sıfırlayacaksınız. Servis yazılımsal sıkıntılarla ilgilenmiyor.
Hocam imaj yüklemesi gerekiyor. İmaj dosyasını temin edip (il koordinatörünüzle iletişime geçin) tahtayı sıfırlayacaksınız. Servis yazılımsal sıkıntılarla ilgilenmiyor.