Akıllı ama Akılsız Tahta ??

Kodla Büyü

bilg22

Site Gezgini
Hocalarım açılmayan tahtalar ve tahtalardaki net problemleri için nereye başvuruyorsunuz rice etsem .Benim nadide lise öğrencilerim tahtaların kablosuz modem anteni ve ethernet kablolarını çiğ çiğ yedikleri için çaresiz kaldım artık :x :D Bu vestel yetkilileri mi yoksa il formetörlerinden mi yardım istemeliyim sizce???

gulsait' Alıntı:
Hocalarım açılmayan tahtalar ve tahtalardaki net problemleri için nereye başvuruyorsunuz rice etsem .Benim nadide lise öğrencilerim tahtaların kablosuz modem anteni ve ethernet kablolarını çiğ çiğ yedikleri için çaresiz kaldım artık :x :D Bu vestel yetkilileri mi yoksa il formetörlerinden mi yardım istemeliyim sizce???

vestel yetkilisi size bu konuda nasıl yardım ederki..kablolara zarar verildiyse bu servis dışıdır..koordinatöründe pek birşey yapacağını sanmıyorum paranız varsa okul idaresi yenisini alsın ..

gulsait' Alıntı:
Açılmayan tahtalar için Vestel servisi tabii ki arayabilirsiniz. Kablosuz anten 5-10 TL civarı. Ethernet kablolarını da kendiniz yapabilirdiniz.

hocam kanalın içinde yanlış hatırlamıyorsam öğretmen masasının arkasında rizin oraya giden ethernet girişinin eki var oradan direkt hazır 1-2 mt lik ethernet kablosu varsa direkt oradan çekebilirsiniz ama büyük bir ihtimal bahsettiğim giriş çalışayacaktır. bir de herhalde tahtaya giden ethernet kablosu da aynı şekilde olabilir. hasar gören kabloyu oradan değiştirebileceğinizi düşünüyorum.

BBNET
Geri