Ajanda aktivasyonu sürekli sıfırlanıyor.

Kodla Büyü

BlackFrost

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Meb ajandanın aktivasyonun yapıyorum ama sürekli tekrar sıfırlanıyor. Günde birkaç defa yeniden aktivasyon yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de mi böyle durum. Yoksa bir püf noktası mı var bunun?

Arkadaşlar Meb ajandanın aktivasyonun yapıyorum ama sürekli tekrar sıfırlanıyor. Günde birkaç defa yeniden aktivasyon yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de mi böyle durum. Yoksa bir püf noktası mı var bunun?
hocam iphone da güncelleme yaptım biraz önce yeşil renkli bir arayüz geldi ve sorunsuz çalışmakta

Android 3.0.1 yani son sürüm kullanıyorum. Bende de durum aynı.
Uygulama içinden şifresiz MEBBİS'e erişim de çalışmıyor. "MEB Ajanda Uygulama İçi Girişler Güncellenmektedir" hatası veriyor.

Herkeste aynı.
Hala ana sunucuların güncellemediler galiba.
Hocam bir şey daha sorayım. Malum olaylardan sonra randevu konusuna önem vermeye başladı idare. Öğretmenler Soruyorlar biz nasıl bileceğiz randevumuzun olup olmadığını diye. Okul idaresi onaylayınca öğretmene bir bilirim falan mı gidiyor? Denedim hiçbir bildirim yok şimdilik. Öğretmen nasıl haberdar olacak randevudan. Okul idaresi mi bildirmeli randevuyu?

"Meb ajanda uygulama içi girişler Güncellenmektedir" uyarısı veriyor. direkt ajanda uygulaması içindeki bağlantılardan mebbise,e okula falan girmek istediğimde bu hatayı alıyorum

ilksms
Geri