Aidata pc all in one ekran bozuk!!!

Kodla Büyü

Dijital_Dünya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ekran çok kötü. Galiba ekran paneli sorunlu. Hiç panel değişimi yaptırdınız mı? Fiyat ne kadardır?

Ekli dosyalar

• 1771919732244.webp
    1771919732244.webp
    135.5 KB · Görüntüleme: 114
Hocam düşmedi görüntü sizi yanıltıyor. İlk geldiklerinde birinde daha olmuştu o garantiden devam etmişti. Şimdi ekran paneli değişimini sordum sadece.

Bizim okulda casper var onda da ekran gidip geliyordu bir sorun vardı yolladım servise bunu alalım 10 bintl daha verin yeni modeli gönderelim demişlerdi. ben kabul etmedim geri gönderin dedim geldiğinde çalışmıştı. Bizimkine istanbul havası iyi gelmişti :)

İlk bakışta darbe almış gibi duruyor ama öyle değil diyorsanız diyecek bir şey yok. Benim de ekranda dikey çizgiler oluşmaya başladı bir tanesinde, panel değişimiyle ilgili mesajları ben de takip edeyim.

1500 bt lab kapsamında dağıtılan aidata lar ise fatih Pys sistemi üzerinden arıza kaydı girilebiliyor bilginize.

Hocam, Aidata servisini 0216 465 70 70 numaralı telefondan ararsanız yardımcı oluyorlar.

Panel oldukça zor bulunan bir parça olduğu için genellikle toptancılarda bulunmuyor. Bu nedenle işlem sadece yetkili servis aracılığıyla çözülebiliyor.

Cihazı İstanbul’a kargo ile gönderiyorsunuz. Kargo süreciyle ilgili bilgileri (kargo numarası vb.) servis size iletiyor. Ücret bilgisini mail yoluyla gönderiyorlar. Ödemeyi yaptıktan sonra dekontu yine mail üzerinden iletmeniz gerekiyor.

Ardından tamirat yapılıp cihazınız tekrar kargoyla tarafınıza gönderiliyor.

İki defa oldu ekran kırılması bu yolla çözdüm. İlki 2 sene önce 4500-5000 civarında tuttu. İkinci geçen sene temmuz gibi 12000 gibi tuttu(içinde güç girişi tamiri de var.)

ilksms
Geri