düşmüş bu ekran.Arkadaşlar ekran çok kötü. Galiba ekran paneli sorunlu. Hiç panel değişimi yaptırdınız mı? Fiyat ne kadardır?
benim sorum düşüp düşmediği değildi hocamdüşmüş bu ekran.
) ayrıca düşmedi 
ekran paneli sorunlu demişsiniz ben de sorunlu değil düşmüş dedim. mesajınızdan bağımsız bir cevap vermedim yani. sizden habersiz olabilir ama düşmüş bariz şekilde.benim sorum düşüp düşmediği değildi hocam) ayrıca düşmedi
![]()
yeni kurulan bt lab a mı ait ?Hocam düşmedi görüntü sizi yanıltıyor. İlk geldiklerinde birinde daha olmuştu o garantiden devam etmişti. Şimdi ekran paneli değişimini sordum sadece.
Yapılmaz hocam. Aynı fiyata denk gelirArkadaşlar ekran çok kötü. Galiba ekran paneli sorunlu. Hiç panel değişimi yaptırdınız mı? Fiyat ne kadardır?
Arkadaşlar benimde bilişim sınıfımdaki bilgisayarı öğrenciler düşürdü monitör kırıldı. Servis monitör için 4500 TL ücret çıkardı. Sonraki hafta yine başımıza geldi. Bu ciddi bir maddiyat oluyor bizim için sorunu müdür bey ile görüştüğümde zaten yenisi ile değiştiriliyorlar başka bir yerden biz daha uyguna alamayız mıyız dedi. Netten bakındım ama aynı tarz monitöre rastlamadım. Bilgisi olan var mı nereden alabiliriz? Bir de garanti için sonrasında sorun olur mu?
Monitörün tam bilgisi: Aidata BM-X7 23.8 monitör
Hocam benim de başıma geldi. Malesef ekran fiziksel darbe almış, paneli kalitesi ile alakalı değil. Kendi fiyatını bulur neredeyse.ekran paneli sorunlu demişsiniz ben de sorunlu değil düşmüş dedim. mesajınızdan bağımsız bir cevap vermedim yani. sizden habersiz olabilir ama düşmüş bariz şekilde.