Aidata mini pc x7 windows imaj

Kodla Büyü
Merhabalar hocalarım aidata miniler için imaj var mıdır. Ben şuan bir cihaza win11 23h2 kurdum her şeyi hallettim clonezilla ile imaj aldım lakin pardusa imajı yüklemek istediğimde imaj windows olduğu için pardus cihaz imajın olduğu diski görmüyor. Bu sorun nasıl çözülebilir. İso yapmayı deneyeceğim belki iso yaparsam imajı bootla çalıştırır yüklerim.

Acronisle imaj alın. Veya all in one boot flaşla (nhv boot tavsiyemdir) diski komple silin sonra imaj atın. Nhv boot da aradığınız her program mevcuttur.
Not: Sistem kurmakla uğraşan arkadaşlara da bir tavsiye m2ssd flaşlar satılmaya başlandı. 256-512 bir flaş alıp 3 partition a bölüp 1. Part.-nhvboot 2.Part-Windows 3. Part-normal kullanım yaptıktan sonra ilk iki partı aomei partition ile gizlerseniz kendinize ait bir ilk yardım çantanız olur tüm sistem kurulumlarınız dakkalar içinde tamamlanır gizli partlar pc tarafından görünür ancak Windows kurmak için aomei ile tekrar görünür yapmanız gerekir sonra gizlersiniz. Nhvboot herşeye yetiyor zaten.

BBNET
Geri