Aidata Mini PC HDMI Bağlantı Sorunu

Kodla Büyü

yyasarr

Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen sene kurulumu yapılan Aidata bilgisayarlarda son günlerde birkaç bilgisayarda monitöre görüntü gelmeme sorunu olmaya başladı. Kasanın düğmesine basınca ışıklar yanıyor, bilgisayar açılıyor ama HDMI üzerinden monitöre görüntü gelmiyor. Kablo değiştirdim, monitör değiştirdim. Sorun mini kasa üzerindeki HDMI'da. Netsupport üzerinden bilgisayara bağlanınca ekran görünüyor ama kasa HMDI üzerinden monitöre görüntü göndermiyor. Başına böyle bir olay gelen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam bazen öğrenciler monitörün güç butonuna basıp monitörün enerjisini kesiyorlar yanlış hatırlamıyorsam en alttaki buton olması gerek monitör açık mı kapalı mı ona bakın eğer açık ise arkada kırmızı bir ışık yanar

Hocam bazen öğrenciler monitörün güç butonuna basıp monitörün enerjisini kesiyorlar yanlış hatırlamıyorsam en alttaki buton olması gerek monitör açık mı kapalı mı ona bakın eğer açık ise arkada kırmızı bir ışık yanar
Monitör açık hocam, kırmızı ışık yanıyor. İlk açılışta Aidata yazısı geliyor, sonra sinyal yok diyip kapanıyor.

Driver güncellemesi de yaptım ama hala görüntü yok.

ilksms
Geri