Aidata D22 Win11 İmajı 2024 (Yeni Sürüm)

Kodla Büyü
Hocam defalarca denedim aynı sorunla ben de karşılaştım. İso dosyasını upload ederken bir oluştu herhalde, çünkü iso dosyasını kontrol amaçlı zipten çıkarıp bilgisayara açtım, 2,5 GB büyüklüğündeydi.
Rica etsem tekrar yükleme şansınız olur mu
Ventoy ile flash belleğe boot edeceksiniz birde rardan çıkarırken 7zip programını kullanın.

@hasari hocam imajınız bu model aidata aio için uygun mu acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_1595.webp
    IMG_1595.webp
    36.9 KB · Görüntüleme: 18
Aidata D22 Win11 İmajı 2024

Merhabalar, Aidata all in one pc bilgisayarın win11 imajıdır. Kendime göre ihtiyaç olabilecek programları ekledim. Yeni sürümler için fikrinizi belirtirseniz ona göre düzenleyebilirim.
5.7 GB
3 dakikada kurulum.

İndir.

Eski versiyon (2022)
İndir.

Bu imajı ventoy, USB Universal installer gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz.
Netsupport oda ismi: lab

Yüklü Program Listesi:
7Zip
ShadowDefender (DeepFreeze tarzı koruma programı)
Aimp
Google Chrome
Office 2016
Netsupport
Sumatra PDF
VLC

Ekli dosyayı görüntüle 77234Ekli dosyayı görüntüle 77235Ekli dosyayı görüntüle 77236
@hasari hocam 2 haftadır gayet sorunsuz çalışıyordu. Sonra bir anda derste tüm bilgisayarlar öğretmen bilgisayarı da dahil ethernet bağlantı arızası verdi tanımlanamayan ağ diye. Kablosuz çalışıyor sorunsuz ama kablolu bağlanamıyoruz internete ve yerel ağa. ağ sorunlarını tanıla dediğimde görseldeki hatayı alıyorum. Microsoft store yüklenmeli diye bir çözüm buldum internette yükledim ama sonuç alamadım. Nasıl aşarız hocam bu sorunu?

Ekli dosyalar

• hata.webp
    hata.webp
    7 KB · Görüntüleme: 6
@hasari hocam 2 haftadır gayet sorunsuz çalışıyordu. Sonra bir anda derste tüm bilgisayarlar öğretmen bilgisayarı da dahil ethernet bağlantı arızası verdi tanımlanamayan ağ diye. Kablosuz çalışıyor sorunsuz ama kablolu bağlanamıyoruz internete ve yerel ağa. ağ sorunlarını tanıla dediğimde görseldeki hatayı alıyorum. Microsoft store yüklenmeli diye bir çözüm buldum internette yükledim ama sonuç alamadım. Nasıl aşarız hocam bu sorunu?
Hocam internetinizde bir sorun o düzelirse cihazlar otomatik düzelir.

Hocam internetinizde bir sorun o düzelirse cihazlar otomatik düzelir.
Hocam internette okul binası geneli bir sorun var evet ama nasıl anladınız siz internet ile ilgili olduğunu? Daha önce tecrübe ettiniz mi öyle bir şey? Okul açıldığından beri internet bağlantı arızası ile uğraşıyorum. Tecrübeniz varsa paylaşır mısınız benimle de @hasari hocam? Çok memnun olurum 🙏

Hocam internette okul binası geneli bir sorun var evet ama nasıl anladınız siz internet ile ilgili olduğunu? Daha önce tecrübe ettiniz mi öyle bir şey? Okul açıldığından beri internet bağlantı arızası ile uğraşıyorum. Tecrübeniz varsa paylaşır mısınız benimle de @hasari hocam? Çok memnun olurum 🙏
Hocam okullarda bazen öğrenciler gelen internet kablosunu internet prizine takıyor bu yolla ağı kilitliyor döngüye sokuyor. Tabi tek neden bu olmayabilir çok farklı sorunlarda olabilir. Birde wifiye bağlı bir cihaz üzerinden çalıştırdığı program ile ağı kilitliyor olabilirler. Bazende ağ solucanları buna neden olur. Okulda tek bir bilgisayar üzerinden çalışan solucan tüm ağı kilitler. Okul boşaldığında cihazların kapalı olduğuna emin olun ardından interneti test edin eğer düzgün çalışıyorsa cihazları tek tek açarak test edin hangisinde sorun varsa bulursunuz. Bir kaç günde bir mümkün ise modemi kapatın 1 dakika bekleyin sonra fişini takın. Buda kilitlenmeleri biraz azaltacaktır. Biraz uğraşın bulamazsanız tekrar yazarsınız.

ilksms
Geri