X7Yüklediğiniz cihaz aidata D22 mi?
Sürücüyü kendiniz manuel bulup yüklemeniz gerekiyor. Sizin cihaz farklıymış bulmaması normal.
Evet kapalı.Hocam bu imajda güncellemeler kapalı mı?, Benim için güncellemelerin kapalı olması çok önemli deepfreeze gibi bir sabitleyici kurduğumda sorun yaşıyorum yoksa.
Windows 11 için hangi sabitleyici kullanıyorsunuz, windows 10'da timefreeze kullanıyordum ama windows 11 de bu imajda sorun oluşturdu.
Deepfreze benzeri birşey kurdunuz mu?arkadaşlar aidata d22 de windows 10 kullanırken bir kaç pc de sürekli mavi ekran hatası alıp yeniden başlatma yapıyordu. Belki sürücülerden güncellemelerdendir deyip bu başlık altındaki imaja geçtim ama yine aynı bilgisayarlar mavi ekran hatası vererek yeniden başlatma yapıyor. Bunu yaşayıp sorunu çözen var mı acaba?
Timefreze kurulu hocam, o mu yapıyor diyorsunuz?Deepfreze benzeri birşey kurdunuz mu?
Evet o yapıyor.Timefreze kurulu hocam, o mu yapıyor diyorsunuz?
Shadow defender veya deepfreze güncel versiyonlarını kullanabilirsiniz.Bende de aynı sorun var. Sorun çözüldü mü? Timefreze yerine hangi programı tavsiye edersiniz hocam
Hocam win11 uyumlu shadow defender tam sürüm programını atma şansınız var mı?Shadow defender veya deepfreze güncel versiyonlarını kullanabilirsiniz.
Ventoy ile deneyin biostan boot securty seçeneğini pasif yapın.Defalarca rüfüs ile mbr,gpt dedim olmadı. bu ekran çıkıyor sürekli. Ventoy dan deniyorum yine olmuyor. yardımcı olur musunuz
Security kısmına girdim şifre oluşturdum ama boot securty yokVentoy ile deneyin biostan boot securty seçeneğini pasif yapın.
Ventoy boot esnasında birde 2.seçeneği seçip deneyin.Aidata nın biosunda boot securty kısmını bulamıyorum
iyi akşamlar hocam. Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Bana da rica etsem yollar mısınız?Özelden attım.
Hocam wifi harici sorun yaşadınız mı bu imaj ile x7 kurulumlarında.
7zip programı ile önce zipten çıkarın sonra iso dosyasını ventoy bölümüne atın.@hasari hocam Ventoy ile diski oluşturdum. bu iso dosyasını rardan çıkarıp Ventoy diskin içine atmam gerek değil mi? Ama bir türlü olmuyor. Şöyle bekletiyor beni:
Ekli dosyayı görüntüle 79821
Hayir. Başka problem yaşamadım.Hocam wifi harici sorun yaşadınız mı bu imaj ile x7 kurulumlarında.
Aşağıda hesap makinesini ve ekran kaydı programı paylaşıyorum onları yükleyin. Çok daha kullanışlılar.Hocam win 11 imajında hesap makinesi, ekran alıntısı gibi windows uygulamalrı çalışmadı. Dışarıdan da yükleyemedim. Çözümü varmıdır acaba? Prtscr tuşu ile araç açılıyor ama seçtiğimde sağ altta kayıt için ekran açılması lazım açılmıyor. Hesap makinesi hiç açılmıyor zaten.
Hocam defalarca denedim aynı sorunla ben de karşılaştım. İso dosyasını upload ederken bir sorun oluştu herhalde, çünkü iso dosyasını kontrol amaçlı zipten çıkarıp bilgisayara açtım, 2,5 GB büyüklüğündeydi.