Aidata bilgisayar wifi ile bağlanma

Kodla Büyü
Arkadaşlar merhaba bilgisayar laboratuvarı kurmaya çalışıyorum okulun kendi imkanları ile odaya Fatih et gelen interneti port çoklattırma yapıp router bağlasam aidata pclara kablosuz bağlantı yapabilir miyim acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Son düzenleme:
Yaparsın hocam. Ben 3d yazıcıyı öyle kullanıyorum. AP’de bağlayabilirsin router yerine. Ama hiç randımanlı olmaz. Kabloyla bağlanmak en iyisi ortada masan varsa benim yaptığım gibi yeri kazıyıp bir kanal çek üstüne laminant yaptır. Müdür para verirse. Öyle daha kalıcı bir çözüm olur

Yaparsın hocam. Ben 3d yazıcıyı öyle kullanıyorum. AP’de bağlayabilirsin router yerine. Ama hiç randımanlı olmaz. Kabloyla bağlanmak en iyisi ortada masan varsa benim yaptığım gibi yeri kazıyıp bir kanal çek üstüne laminant yaptır. Müdür para verirse. Öyle daha kalıcı bir çözüm olur
Hocam kablo kullanmadan aidata pclarda wifi bağlantısı varmış sanırım kablosuz şekilde router bağlantısı yapmayı düşünü Sağlıklı olur mu bilmiyorum

Ya ilgili birimlere ulaşıp port çoklattırma izni al Switch ile dağıt ya da hiç izinle falan uğraşma bir router bağla WiFi ile dağıt.

Hocam kablo kullanmadan aidata pclarda wifi bağlantısı varmış sanırım kablosuz şekilde router bağlantısı yapmayı düşünü Sağlıklı olur mu bilmiyorum
Sağlıklı olmaz. Ama bağlanırsın.
Bu arada kabinet bilgisayar lab. Belirtildiyse mavi switch dir. İstenildiği gibi araya switch, AP, router bağlanır port açmaya gerek yoktur.

Normalde fatih ağındaki huawei router lara wifi den bağlanınca eba girişi istiyor Kablodan istemiyor. Bu şekilde wifi den de giriliyor mu?

ilksms
Geri