Aidata AIO PC Açılışta Sürekli BIOS'a Giriyor

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, maalesef korktuğum başıma gelmeye başladı,
Pardus kurulu olarak gelen siyah AIO Aidata PC ler artan sıklıkla açılışta BIOS ekranına giriyordu,
ve artık normal Windows açılış ekranına dönmüyor, sürekli BIOS,
garantileri bitmeden bir makineyi servise gönderdim 2 ay sonra geri gönderdiler düzelmiş bir şekilde,
elimde 3 tane böyle PC var,
nedir bu sürekli BIOS ekranına girme sorunu, SSD değiştirsek düzelirmi, yada başka birşey mi
AIDATA PİŞMANLIKTIR arkadaşlar.

Hiç AIO açmadım hocam, altta vidaları var, söksem hallederim gibi geldi,
orjinal bir ayrıntısı var mıdır acaba,
ekran ile kasa kredi kartı benzeri bir cisim araya sokularak mı açılıyor acaba?
Hocam garantisi varsa garantiye gönderin. Garantisi yoksa sökün, zor değildir bu modeli sökmedim ama benzerdir. Rahat sökersiniz.

Hiç AIO açmadım hocam, altta vidaları var, söksem hallederim gibi geldi,
orjinal bir ayrıntısı var mıdır acaba,
ekran ile kasa kredi kartı benzeri bir cisim araya sokularak mı açılıyor acaba?
Hocam öncelikle youtubede söküm videoları inceleyin. Tv lerin led aydınlatmalarının önünde bulunan yansıtıcılardan bir parça TV tamircilerinden edinin. Bir köşeden yavaşça girin devamı gelir.

hocam geçen seneden beri yaşadığım sorun . bios kaynaklı . anakartta işlem yapıp gönderiyorlar . aidata teknik servise göndermeniz gerekiyor. öbür türlü sorunu sizin çözmeniz mümkün değil. boot ayarını siliyor pardus e giriş yapamıyor. bios ayarı kaybolduğu için giriş yapamıyorsunuz. bu sene 3. bilgisayarımızı yolladım bende. iki haftada geri geliyor. aynı kronik sorun bütün aidata tümleşik bilgisayarlarda mevcut

Çok ilginçtir bizde de bir pc vardı biosa giriyordu. Sabah Hasari hocamızın aidatalar için win11 imajı vardı bir de onu kurayım dedim. İlginç olan yanı bilgisayar sabahtan beridir biosa girmedi. Hani bilemiyorum ama deneyin bir kereden birşey olmaz.

Çok ilginçtir bizde de bir pc vardı biosa giriyordu. Sabah Hasari hocamızın aidatalar için win11 imajı vardı bir de onu kurayım dedim. İlginç olan yanı bilgisayar sabahtan beridir biosa girmedi. Hani bilemiyorum ama deneyin bir kereden birşey olmaz.
Hocam klavye kaynaklıdır klavyeyi değiştirin bazı klavyelerede fn tuşu koyuyorlar onlarda da sıkıntı olabiliyor. Fn tuşu ile birlikte basmanız gerekiyordur.

ilksms
Geri