Ahmet GÜNDOĞDU:Eylem Planmızı Hakem Heyetnn Kararından Sonra

Kodla Büyü
öğretmen aynı zaman da bir düşünürdür... düşünüp hakımızı almak için çalışmak ta zor olmamalıdır...

delisincap' Alıntı:
istediğiniz kadar konuşun böyle niteliksiz ve kavgacı, ne yaptığını bilmeyen cahil muhalefet olduğu sürece (örneğin ekonominin istikrarlı sürmesini sağlayacak muhalefetten bir Allah'ın kulu var mı?) iktidar her yerde istediği kadar istediği zaman atını koşturur. muhalefetin niteliksizliği iktidarı cesaretlendiriyor ve alternatifsizleştiriyor. çoğunuz muhalif düşüncelere sahipsiniz lütfen kendi yöneticilerinize ve parti yetkililerine şunu söyleyin "kendinizi gelştirin artık öyle atıp tutmakla olmuyor millet uyandı kimin iş yapıp kimin yapamayacağını artık anlıyor bundan sonraki yalanlara kimse inanmaz" çünkü eğer bir yerde yanlış varda muhalefetin de alternatif olamamasından kaynaklanıyor.

Bir alternatif olmamasında haklısın hocam ama sen hangi istikrardan bahsediyorsun??? Dış borç gitgide artıyor. Enflasyon %3,5 iken memura %3 zam teklif ediliyor... Hani nerde büyüme??? Ekonomimiz şöyle büyüdü, böyle ilerledi... Bunlar insanları uyutmak için kullanılan birer masaldan ibaret...

%1'lik artışla yunanistana döneriz denilen iyi ekonomiden mi bahsediyoruz burada, yoksa dünyanın en iyi ekonomileri arasındayız denilen iyi ekonomiden mi?

Ebs başkanı buldu "koyun gibi" üyeleri tabi böyle bir açıklama yapar. Rahatsız olan üye varsa bu başkana istifa ederek tepki gösterir.

bu cümle kasten kurulmamışsa özürlü bir beyinden çıkmış olma ihtimali çok yüksek

Bence de acele edilmemeli. Yaz tatilinde falan yaparız eylemi. Sendikaların alayını... (ben de sendikalıyım, 10 aylık)

Garip olan ne biliyor musunuz arkadaşlar, bu sayın abimiz ve yandaşları zaten hükümetten olduklarını gizlememelerine rağmen, bunlardan ek ödeme ya da zam haberi bekleyenlerde... Yani ortalama Türk zekası. Kardeşim adam zaten, ben bunlarla ahbapım diyor, vekilliğim garanti diyor, üç beş memur zam alacak diye kendimi yakamam diyor. Bizim millette inanmış hatta tapmış, ek ödeme kesin hatta 250-300 lira muhabbeti yapıyor. Ya çok safsınız(her manada) ya da sizinde vekilliğiniz garanti. ama bişi var, mecli sadece 550 kişi alıyor, haberiniz olsun...

Karşısına geçip saatlerce ona nasıl bir insan olduğunu anlatmak isterdim, daha doğrusu nasıl insanlar demeliydim.

olanlar olduktan sonra yapacakları neyi değiştirecek ki ne yapacaklar cumartesi pazar tekne turumu düzenleyecekler bugüne kadar yapmış oldukları eylemlerde göz önünde hakem heyetinden sonra beklentileri olanlarda ne bekliyor merak ediyorum...uyanınnnn diyorummm

EYLEM-GREV görüşme devam ederken yapılır...görüşme bitti karara bağlandıktan sonra eylem ne işe yarayacak....2 sene beklemek gerekecek...

*cem62*' Alıntı:
EYLEM-GREV görüşme devam ederken yapılır...görüşme bitti karara bağlandıktan sonra eylem ne işe yarayacak....2 sene beklemek gerekecek...

daha ortada hakem heyeti var. herşey bitmiş değil esas bağlayıcı karar hakem heyetinin kararı olacak.

Enver Paşa' Alıntı:
*cem62*' Alıntı:

daha ortada hakem heyeti var. herşey bitmiş değil esas bağlayıcı karar hakem heyetinin kararı olacak.
hakem heyetine gittikten sonra geçmiş olsun hocam, heyet büyük ihtimal hükümetin asıl vermeyi planladığı zam oranını verecek başka bir şey değil malesef

Lafa gelince roman yazarlar, fakat iş icraate gelinde balon gibi söner şer.....ler! :verymad: Allah topunun ...

ahmet gündoğdunun yapacağı tek bir şey var 23 mayıstaki eyleme destek vermek. onu yapmaz ise gersi yalan samimi olduğunada inanmayın

Hocam biz bu KUPA yı statta alıcaz, almamız lazım, gece 24.00 ' a kadar zam verilmelidir. :++:
Zira verilmezse kimse o statta (masa) bi daha kimse kupa alamaz. :puhaha:
hadi biri başbakanı arasın (Başkanlık Sistemi) :P
sinirlerim bozuldu biliyor musunuz ... :(

ne diyorum konuları karıştırdım, ziraa bugünlerde sinir uçları gergin vesselam ..

Gundogdu.heepp uyaaaandikkk siperlereee dayandik.4+4e fit.bende zannetmistim ki bu toplu sozlesme iyi bir sey.

ickerya' Alıntı:
Sandikalı olmadığım için çok :D yum.

bende sendikalı değilim ama senin gibi şapşal olmadığım için çok :D yum.

İnsan sendikaların hiçbirini beğenmez tamam..Sendikaların meslek örgütü gibi olmadığını düşünür tamam...Sendikaların sarı olduğunu yada siyasi partilere angaje olduğunu düşünür tamam...
Tamam da kardeşim insan en azından sendikalı olsaydım keşke diye hüzünlenmez mi yahu...Öğretmen değilizdir umarım ..amin.

ebs ye dersi ebsden istifa ederek verebilirsiniz...ek ödeme alınamadan masadan kalkarsa ve 23 mayısta eyleme katılmazsa ebsliler sevk alarak destek verip...ebsyede elveda demeli...

fercanx' Alıntı:
ickerya' Alıntı:
Sandikalı olmadığım için çok :D yum.

İnsan sendikaların hiçbirini beğenmez tamam..Sendikaların meslek örgütü gibi olmadığını düşünür tamam...Sendikaların sarı olduğunu yada siyasi partilere angaje olduğunu düşünür tamam...
Tamam da kardeşim insan en azından sendikalı olsaydım keşke diye hüzünlenmez mi yahu...Öğretmen değilizdir umarım ..amin.

BBNET
Geri