Ahan da bir Müdür tehditi ben aldım :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tati

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okul formatörlük için evraklarımı eksik gönderince formatörlük gelmedi. bende artık formatör değilim bilgisayarcı çağırın diyorum sevgili öğretmenlerime. az önce müdürüm dersteyken beni tel den aradı. böyle böyle demişsin evet müdürüm dedim. ben hangi birine yetişeyim boş yere neden hamallık yapayım. müdür de okulda biz seni tutuyoruz norm kadro fazlazısın ilçeye söyliyeceğim seni alsınlar başka birini göndersin :)

okulda 20 saat dersim var norm kadrosu fazlası değilim :) yalan dolan tehdit yemem bunları keyfim de yerinde :) 7 yıldır aynı okuldayım bir önceki müdürde böyle dedi şansa rotasyona girdi .) bunun daha iki senesi var :)

hocam dik durun ama sözünüzü de esirgemeyin.Müdür beye de diyin ki hocam ücretini almadığım işlere saatlerimi harcamıyorum diye bana cephe alacaksnız ben de kılıçlarımı çekme konusunda hiç tereddüt etmem hele böyle şantaj yoluna başvurursanız bu okula bakanlık müfettişi gelmesi ve denetleme yapması için elimden geleni yaparım deyin ve şantaj nasıl olurmuş nazikçe anlatın.

işte bu! karşında saygı ile eğiliyorum üstadım :)

arayayım seni alsınlar başka birini versinler ben vereceğim o müdürün eline şimdi :) lisans belgemi ama yeri ve zamanı değil uzaktır bana...

Yanlış yapmışsın bence. Ben de seninle aynı durumdayım. Ben telefonlara bile bakmıyorum ki bana öyle bir şey söylensin... :puhaha:

böyle dik duran, omurgalı bilişimci arkadaşlara ihtiyacı var bu sistemin...kutluyorum..bende sözümü esirgemem, asli göevlerimi tam yaparım ona malzeme vermem..o zaman hiç bişey yapamıyorlar.. haha yaşasın kötülük!!! :++:

kuyakar' Alıntı:
haklısın da istemiyor muydun yoksa evrak eksik de olsa yapsınlar mı diyordun onu anlamadım.

hocam formatörlüğü istemiştim, herşeyi halledip sadece kurumnet ile göndereceklerdi :) yılların müdür yardımcısı yine yapacağını yaptı. o malatyalı ben elazığlı çok ekdersimi yedi :) müdür yardımcısı sabah gelmiş yeni bilgisayar gelmiş diyor ben ne yapayım bilgisayarcı çağırın dedim tamam ben bir şey demedim diyor :)

halk' Alıntı:
Yanlış yapmışsın bence. Ben de seninle aynı durumdayım. Ben telefonlara bile bakmıyorum ki bana öyle bir şey söylensin... :puhaha:

hocam yanlış manlış, cumartesi 3 defa cebimden aradı sonra dönüş yaptım, okulda yeni öğretmenlere seminer varmış da ses te problem varmış falan filan emeğinin karşılığı vereceğim ilçeye mahçup olmasın diye çıktım gittim :) zaten 5 dk ev okul arası :)
aradan 3 gün geçti şimdi de tehdit ediyor. beni muhtemelen başkasının yanından cepten aradı onurumu kıramaz böyle ...

daha önce de konu açmıştım atışmadan önce orda da bahsetmiştim eğitimle alakası yok :) hocam 60 yaşında bir insan hep yalan dolan olur

eh bundan sonra birde rezil olur bir şekilde kiminle uğraştığını anlar bilgisayar ÖĞRETMENİYİZ işçi değil size :alkis: :alkis: :alkis: 'lıyorum

Kimse kimsenin eşşeğini sulayacak değil ya hocam... sen sor bakalım müdüre hangi görevimi yapmamışım da konuşuyon diye...

o müdür "ilçeyi arayayım, seni alsınlar başka birini göndersinler" demiş ya, orada koptum gülmekten. yahu bu insanlar bizim bakanlığın tayin kararnamesiyle geldiğimizide mi unutmuşlar yoksa bir tek onlar mı uyanık?

tati' Alıntı:
kuyakar' Alıntı:
haklısın da istemiyor muydun yoksa evrak eksik de olsa yapsınlar mı diyordun onu anlamadım.

hocam formatörlüğü istemiştim, herşeyi halledip sadece kurumnet ile göndereceklerdi :) yılların müdür yardımcısı yine yapacağını yaptı. o malatyalı ben elazığlı çok ekdersimi yedi :) müdür yardımcısı sabah gelmiş yeni bilgisayar gelmiş diyor ben ne yapayım bilgisayarcı çağırın dedim tamam ben bir şey demedim diyor :)
O zaman yerden göğe kadar haklısın. Bırak nasıl büyük bir hata yaptıklarını anlasınlar...

Şişli belediyesi öğretmenler günü hediyem de ayağıma geldi :) odasına bile gitmedim :)

tati' Alıntı:
okul formatörlük için evraklarımı eksik gönderince formatörlük gelmedi. bende artık formatör değilim bilgisayarcı çağırın diyorum sevgili öğretmenlerime. az önce müdürüm dersteyken beni tel den aradı. böyle böyle demişsin evet müdürüm dedim. ben hangi birine yetişeyim boş yere neden hamallık yapayım. müdür de okulda biz seni tutuyoruz norm kadro fazlazısın ilçeye söyliyeceğim seni alsınlar başka birini göndersin :)

okulda 20 saat dersim var norm kadrosu fazlası değilim :) yalan dolan tehdit yemem bunları keyfim de yerinde :) 7 yıldır aynı okuldayım bir önceki müdürde böyle dedi şansa rotasyona girdi .) bunun daha iki senesi var :)
Seneye derslerini seçmez sanırım. Ama geri adım atma. Devam et. Tebrikler...

Bir kere fedakarlık yaparsın işin olur. İşin olur bin kere yaparsın. Bir kere yapmayınca hata onlarda olsa dahi tüm fedakarlıkların unutulur gider. Bilişimci olmak zor. Tebrikler hocam.

BBNET
Geri