soncizgi
Aktif Üye
Bir okulda akıllı tahta kursu vermek için beni görevlendirdiler. Dediler "Hocam al valilik olurun. Haftaya kursun başlıyor."
Bende kurs vereceğim okula gittim. Valla beni kovmaktan beter ettiler :mrgreen:
Neymiş; haberleri yokmuş, sınav haftasıymış, falan filan ...
İçlerinden bir idareci demez mi hocam bize MEB'den yazı gelmemiş sen keyfine bak,
Bende mail adresime gönderilem valilik olurunun çıktısını alıp okula götürdüm. Dediler hocam biz, senden sonra ili aradık kursu iptal ettik. İyi o zaman dedim bende.
Eve gidinceye kadar Tel. üzerine telefon geldi. Kurs iptal edildi, Kurs açamya karar verdiler falan filan. Bende bu sabah kurs vereceğim okula ümitsiz bir şekilde gittim dedim herhalde bu gün kurs falan olmaz diye. Bide baktım "Hocam nerdesiniz, siz kursa saatinde gelmediğiniz için sizin tutanağınızı tuttuk."
Anlayacağınız hikaye baya bir uzun, burda keseyim. Sonunda idare ile anlaştık.
Bunu neden anlatıyorsun derseniz ne bileyim canım çok sıkıldı sizlerle paylaşayım dedim.
Umarım, bu kurs iyi geçer...
Bende kurs vereceğim okula gittim. Valla beni kovmaktan beter ettiler :mrgreen:
Neymiş; haberleri yokmuş, sınav haftasıymış, falan filan ...
İçlerinden bir idareci demez mi hocam bize MEB'den yazı gelmemiş sen keyfine bak,
Bende mail adresime gönderilem valilik olurunun çıktısını alıp okula götürdüm. Dediler hocam biz, senden sonra ili aradık kursu iptal ettik. İyi o zaman dedim bende.
Eve gidinceye kadar Tel. üzerine telefon geldi. Kurs iptal edildi, Kurs açamya karar verdiler falan filan. Bende bu sabah kurs vereceğim okula ümitsiz bir şekilde gittim dedim herhalde bu gün kurs falan olmaz diye. Bide baktım "Hocam nerdesiniz, siz kursa saatinde gelmediğiniz için sizin tutanağınızı tuttuk."

Anlayacağınız hikaye baya bir uzun, burda keseyim. Sonunda idare ile anlaştık.
Bunu neden anlatıyorsun derseniz ne bileyim canım çok sıkıldı sizlerle paylaşayım dedim.

Umarım, bu kurs iyi geçer...