After Effect Çalışma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sargon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
çalışma güzel hocam
ancak 2 soru sorabilir miyim?
1- makina özellikleri iyi olmalı dedin birkaç özellik söyler misin?
2- after effect öncesi photshop filan biliyor muydun? daha doğrusu temelinde photoshop tarzı şeyleri bilmek gerekiyor mu veya bunun artısı var mı?

cyln' Alıntı:
çalışma güzel hocam
2- after effect öncesi photshop filan biliyor muydun? daha doğrusu temelinde photoshop tarzı şeyleri bilmek gerekiyor mu veya bunun artısı var mı?

Hocam 2 yil evvel cs3 serisi ile calismistim, hatta gorsel set bile almistim;)
1. 8 gb ram 4 cekirdek islemci, 22" monitor, 64 bit win7 almistim seti aldigim siralarda ancak toparliyor after effect programini.
2. Ae oncesi adobe ailesinden herhangi programa asina olmak buyuk avantaj. Sonucta katman mantigi, zaman cizgisi, paneller benzer.

cyln' Alıntı:
çalışma güzel hocam

teşekkür ederim hocam.
1- hocam makina özellikleri render aşamasında etkili oluyor. Doğal olarak işlemci, ram ve ekran kartını doğrudan ilgilendiriyor. Örneğin benim bilgisayarım (c2duo, 3gbram,512geforce8400ekrankartı) bu özelliklerde olduğu için 6 saniyelik videoyu ancak yarım saatte render alabiliyorum.
2-adobe firmasının programlarına aşinayım. Photoshop ve Illustrator bilenlerin bir adım önde olduğunu söylemek gerekir. Ayrıca 3d max, Cinema4d gibi programları kullananlar çok etkili videolar hazırlayabilirler.

tdemirparmak' Alıntı:
1. 8 gb ram 4 cekirdek islemci, 22" monitor, 64 bit win7 almistim seti aldigim siralarda ancak toparliyor after effect programini.
benim makina asus f3f ...core 2 duo 1.66 ghz... 512ram, 256 ekran
ben herhalde rander i karne dagıtırken vereyim tatil dönüşü bitmiş olur :)

BBNET
Geri