Afrika'da Su Nasıl Bulunur? (şaşıracaksın)

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif

Ekli dosyalar

• su.jpg
    su.jpg
    100.6 KB · Görüntüleme: 1,947
  • Afrika'da Su Nasıl Bulunur.rar
    Afrika'da Su Nasıl Bulunur.rar
    8.5 MB · Görüntüleme: 625
İlginçmiş...
Hasari nin bu videolarının bazılarını çocukların bilgisayarlarına da atıyorum.
Ayrıca bunlar içinde teşekkür ederim.

toprak60' Alıntı:
İlginçmiş...
Hasari nin bu videolarının bazılarını çocukların bilgisayarlarına da atıyorum.
Ayrıca bunlar içinde teşekkür ederim.
Sağol hocam eksik olma.
Bende çocuklarla zaman zaman paylaşıyorum. Bu dönem Teknoloji ve Tasarım dersine de giriyorum derste hayatımızda ki sorunlar ve çözümlerini tartışırken şu videoyu izlettim konuyu pekiştirdim süper oldu çocuklar dikkat kesildi. :)
sinema-ve-tiyatro-klubu-f179/ped-sise-mutlaka-izleyin-t80519.html

şaşırdım ama su bulma yöntemine değil. videodaki yerlinin o mağarayı bilmemesine şaşırdım.

afrikalı o kadar zekiyse o suyu zaten bulurdu. O kadar zeki değilse bu seneryoyu yazamazdı.

Bu yaz ntv de İNSAN isimli bir belgesel vardı.Pazar akşamları yayınlanıyordu,bunun gibi birçok konu vardı.Bu tarz belgesellere ilgi duyanlara öneririm,çooook güzeldi.

@lulu@' Alıntı:
Bu yaz ntv de İNSAN isimli bir belgesel vardı.Pazar akşamları yayınlanıyordu,bunun gibi birçok konu vardı.Bu tarz belgesellere ilgi duyanlara öneririm,çooook güzeldi.
Onun bir sürü bölümü vardı hepsini izledim harika bir set. Bilgisayara da yedeklemiştim. :)
Ormanlar
Okyanuslar
Dağlar
Çayırlar
...

Babun olmazsa ne olacak.. Babun bulma yöntemide vardır heralde :) 2. çekilir heralde. Afrika da Babun nasıl bulunur

bir belgeselde izlemiştim, o sandım başlığı görünce ama değilmiş..
onda da filler den yararlanıyorlar, çölde inanılmaz bir duyarlılıkları vardı, hortumları sayesinde yerin çok altındaki suyu bulup, kullanıyorlardı, onları takip eden insanlarda ihtiyaçlarını bu şekilde karşılıyordu...

EynelMefer' Alıntı:
bir belgeselde izlemiştim, o sandım başlığı görünce ama değilmiş..
onda da filler den yararlanıyorlar, çölde inanılmaz bir duyarlılıkları vardı, hortumları sayesinde yerin çok altındaki suyu bulup, kullanıyorlardı, onları takip eden insanlarda ihtiyaçlarını bu şekilde karşılıyordu...
İzlemiştim. :)

BBNET
Geri